Regis, dar anksčiau jų sukurti džinsai, kurie stebino keistu plastiko ir denimo derinimu atrodė kaip niekur nematytas drabužis. Devinto dešimtmečio stiliaus, paaukštinto juosmens ir stipriai iškarpytais keliais, o jų vietoje - perregimo plastiko detalės - tokie džinsai atrodė mažų mažiausiai nepritaikomi kasdienybėje.

Tačiau tai tebuvo nereikšmingas ir blankus kelnių modelis palyginti su naujaisiais džinsais, kuriuos šiuo metu pristatė „Tophop“ kūrėjai. Tokių jūs dar nematėte! Ko gero, net visko matęs stileiva išvydęs tokius džinsus, nežinotų, kaip juos dėvėti ir prie ko derinti.

Internetinės „Tophop“ parduotuvės puslapyje jie yra apibūdinami kaip skaidraus plastiko džinsai, o jų kaina siekia apie 100 JAV dolerių. Ar jūs pasiryžtumėte mokėti tokią pinigų sumą už kelnes, kurios, tiesiogine žodžio prasme, neslepia nieko?

Tiesa, šis perregimas modelis yra pasiūtas taip, kaip ir bet kurie įprasti ir jūsų turimi džinsai. Jie turi siūles, priekines ir galines kišenes, užtrauktukus ir sagas, o jų siluetas išryškina kūno linkius. Visgi norint tokius džinsus dėvėti, regis, prireiks ne tik idealaus apatinio trikotažo, bet ir kojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)