Šiaulių bulvaro centre dėmesį patraukė vienos parduotuvės vitrinos, kurios privertė pasukti jos link ir pasižvalgyti, ką įdomaus ten galima aptikti.

Pirmiausia stebino tai, kad šioje parduotuvėje yra itin daug suknelių, kurios savo margumu ir originalumu nustelbia viena kitą. Atrodo, kad čia tikras suknelių rojus moterims! Visos jos čia kainuoja nuo 13 iki 17 eurų.

Įdomu tai, kad ši krautuvėlė nėra nauja. Šiauliuose ji gyvuoja jau septintus metus. Joje dirbanti moteris prasitarė, kad daugiausia ši parduotuvė susilaukia klienčių iš Šiaulių, bet savaitgaliais atvažiuoja apsipirkti žmonės ir iš kaimyninės Latvijos, tad neaplenkia ir stilingosios suknelių parduotuvės.

„Visus drabužius ir daiktus gauname iš Anglijos. Dėvėti drabužiai surenkami iš žmonių, o visa kita – iš parduotuvių, nes daug prekių pas mus galima rasti ir su etiketėmis. Kas neišparduodama – atkeliauja pas mus. Visi drabužiai atvežami į sandėlius Vilniuje ir ten yra atrenkami. Čia atkeliauja jau pačios geriausios kokybės rūbai“, – pasakojo krautuvėlės „Zuffy Boutique“ pardavėja.

Pavyzdžiui Vilniuje yra tokių butikų, kuriuose galima rasti ir žinomų Lietuvos ponių ir panelių suknelių, kurias, kelissyk panešiojusios, priduoda pardavimui. Tačiau Šiaulių parduotuvėje viskas kitaip.

Pardavėja atskleidė, kad svetimų drabužių nepriima: „Jeigu kokia ponia sugalvoja atnešti suknelę, jos nepriimame, nes užtektinai turime ir savo prekių“.

Tad DELFI Stilius siūlo pasižvalgyti, kokių gražių ir pigių suknelių galima aptikti Šiauliuose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)