Jie bus visur: ant jūsų paltuko, kepurės, šalio, megztuko, marškinių, kelnių, rankinės. O jie gali būti visokie. Madingi ir siauri, ir stambūs. Taip pat nėra skirtumo, ar jie bus horizontalūs, ar išdėstyti vertikaliai.

Aišku, svarbu atsižvelgti ir į save bei savo kūno proporcijas. Jeigu esate liekna, bet neaukšta, jums tiks vertikalūs ir stambūs dryžiai, o jei jūs apkūnesnė - smulkūs ir vertikalūs dryžiai. Horizontalūs geriausiai atrodys aukštoms merginoms.


Derinti raštą ir spalvas nėra būtina. Preciziškumas ir perdėtas derinimas nėra madingas. Dryžiai gali būti tiek tradiciškai balti ir juodi. Tačiau egzistuoja ir kitas variantas - 2 ar daugiau spalvų. Jos nebūtinai turi nugulti ant vieno drabužio. Madistės jau yra išbandžiusios kostiumėlius arba palaidinės ir sijono ar kelnių derinius, margintus visiškai tarytum nederančių spalvų ir dydžių dryžių raštu.

Nebijokite vilkėti iš pažiūros skirtingų drabužių. Pastaroji tendencija mums leidžia laisvai žaisti spalvomis, raštais ir proporcijomis.

Dizaineriai pirmieji pasiūlė pavasarį pasitikti nuotaikingais dryžiais dekoruotais drabužiais. Beveik kiekvienoje mados namų „Balmain“ kolekcijoje pasirodo šiuo raštu puoštos suknelės, kelnės, palaidinės. Iš esmės panašiu dryželių braižu pasižymi ir italai „Missoni“.

„Givenchy“, „Balmain“ ir „Missoni“ modeliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)