Rodos, nuotaikingas geltonos ir rausvos derinys alsuoja vasariška gaiva, primena saulėtas dienas. Tačiau daugybė mados namų šį tandemą perkėlė ant rudens podiumų. Pasitelkę šaltojo sezono drabužius, jie žaismingai spalvų kombinacijai suteikė ypatingo jaukumo. Rausvi ar geltoni paltai, mezginiai, golfai, ilgarankovės suknelės puikiai dera prie rudeniškų ilgaaulių ir verstos odos aksesuarų. Keičiantis šviesai madinguose velveto drabužiuose rausva ir geltona įgauna galybę naujų atspalvių.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Rausva įvairuoja nuo gundančios avietinės iki kvarco rožinės ar pastelinio pudros atspalvio. Gletonų skalė apima vaiskią saulučių, tamsesnę medaus, žalsvą garstyčių ir rusvą smėlio geltonumą. Beje, madingasis spalvinis derinys vyrauja ir papuošalų tendencijose, čia susitinka rausvasis ir geltonasis auksas.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Yra daugybė būdų, kaip stilingai derinti rausvus ir geltonus drabužius. Galite nuo-iki vilkėti gretimų atspalvių rūbus ir išsirinkti tik vieną kitos spalvos aksesuarą. Galite aprangą skelti perpus, pavyzdžiui, geltonas sijonas ir rausvas golfas arba rausvas kelnių kostiumas ir geltonas megztinis.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Svarbu, kad drabužių siluetai bei marginimai neužgožtų ir taip gana kontrastingų spalvų derinio. Atminkite, kad geltonos ir rausvos kontrastą visuomet nuraminsite pasirinkę kuo neutralesnius jų variantus - tai galėtų būti pastelinė rausva ir garstyčių arba smėlio geltonis.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)