Vilniaus menų spaustuvėje ji pristatys šiam pavasariui/vasarai bei artėjančiam rudeniui/žiemai skirtas drabužių kolekcijas, kurias jau įvertino mados profesionalai neseniai vykusiuose prestižiniuose mados renginiuose.

Kaip teigiama pranešime, šis asmeninis madų šou — jau penktasis toks A.Kuzmickaitės karjeroje. Žiūrovai išvys kolekcijos pristatymą pagal vakarietiškas tradicijas — modernų, lakonišką, išgrynintą.

Muzikiniu renginio fonu kaip ir kasmet rūpinasi dizainerės vyras — dainininkas bei kompozitorius Saulius Prūsaitis.

„Noriu, kad tiek ištikimiausios klientės, kurios pirmosios stebės pasirodymą, tiek vėliau susirinkę bičiuliai bei žiniasklaidos atstovai pajustų atmosferą, kuria persismelkę ilgas tradicijas turintys tarptautiniai mados renginiai.

Ten visas dėmesys — dizainerio kūrybai, be pompastikos, perteklinių elementų. Taip tampa akivaizdus skirtumas tarp provincialumo ir šiuolaikiškumo, tarp vienadienių blykstelėjimų ir nuoseklios bei savitos kūrybos“, — sakė A. Kuzmickaitė, nuolat pristatanti drabužių kolekcijas tarptautinėse madų savaitėse ir įvardijama kaip viena perspektyviausių kūrėjų iš Rytų Europos.

Ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje A.Kuzmickaitė įtvirtino drugelį kaip išskirtinį savo kūrybos simbolį. Naujausiose kolekcijose jis stebins netikėtomis formomis bei faktūromis, atspindės aktualiausias tendencijas ir suteiks drabužiams neregėto skulptūriškumo.

„A. Kuzmickaitė meistriškai integruoja kasdienio gyvenimo akcentus ir pop kultūros simbolius į drabužio dizainą“, — pastebėjo amerikiečių mados žurnalas „FSHN Magazine“, savo skaitytojams pristatęs šiam pavasariui/vasarai skirtą dizainerės kolekciją. Jos nuotraukas taip pat publikavo ukrainietiškasis bei itališkasis „Vogue“.

Svetur pristatytus A. Kuzmickaitės prêt-à-porter drabužius Vilniuje papildys naujausi maudymosi kostiumėlių modeliai bei vakarinės suknelės.

„Sėkmingi mados ženklai neapsiriboja vien konceptualiais modeliais. Drabužiai turi būti dėvimi. Jie turi būti parduodami ir perkami. Suderinti konceptualumą ir praktiškumą – nelengvas uždavinys, kurio sprendimo nuolat ieškau. Lietuvoje nėra šių tradicijų, kiekvienas dizaineris ieško savo kelio“, — neslėpė viena ryškiausių šalies drabužių kūrėja, bendradarbiaujanti ir su stipriais kitų sričių kūrėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)