Savo karjeros kelią V. Borovnikova pradėjo 2012 m. birželį, o po ketverių metų realizavo idėją kurti nuosavo prekės ženklo produktus. Rinkoje esantys gaminiai nepatenkino manikiūro meistrės poreikių. V. Borovikova užsispyrė sukurti tokią produktų liniją, kuri tiktų net reikliausiam klientui, būtų saugi, ekonomiška ir prieinama meistrui.

„Kiekvienas produktas, viena vertus, gimsta kančiose, o kita vertus – kuriamas su didele meile ir atsakomybe. Prieš sukuriant kiekvieną serijos gaminį vykdomos ilgos paieškos ir moksliniai tyrimai, skirti įnoringiausiam poreikiui patenkinti“, – sako prekės ženklo įkūrėja.

Viktorija Borovikova

Įvaizdinės fotosesijos veidais tapo modeliai Laura Rasiukevičiūtė ir Solveiga Mykolaitytė. Žinoma moteris juokėsi, kad geresnio modelio kosmetikos atstovai ir negalėjo rasti. S. Mykolaitytė – tikra ryškaus manikiūro mylėtoja. Užsienyje modeliu dirbanti gražuolė pasakoja, kad užsakovai dažniausiai pageidauja klasikinio manikiūro, tas eksperimentuoti ji gali ilsėdamasi nuo darbų.

„Jei neišsirenku vienos man patinkančios spalvos, lakuoju nagus keliomis skirtingomis. Labai smagu, kad nagų priežiūros ir modeliavimo kosmetika yra gaminama Lietuvoje. Visada stengiuosi palaikyti lietuvišką produkciją. Mielai naudoju lietuvišką kosmetiką, puošiuosi lietuvių dizainerių drabužiais“, – šypsosi modelis.

Nors S. Mykolaitytė labiausiai mėgsta trumpus nagus, tačiau kartais užeina noras turėti ilgus, akį traukiančius. Labiausiai moteris nemėgsta keistų formų nagų ir nekokybiškai atlikto manikiūrininkės darbo. „Nagų dailė yra menas ir tai, kas tinka parodoms, ne visada tinka gyvenime. Man negražu, kai manikiūras būna apkrautas įmantriomis detalėmis, pavyzdžiui kailiu. Ilgi, ryškūs, piešiniais puošti nagai gerai atrodo nuotraukose, tačiau gyvenime aš su tokiais nevaikščiočiau“, – sako S. Mykolaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)