Jau beveik keturis mėnesius bent tris kartus per savaitę modelis ir tinklaraštininkė Simona Burbaitė skuba į Tailando bokso „Muay thai“ treniruotes. Būdama individualaus sporto mėgėja šias treniruotes ji pasirinko dėl to, kad jos puikiai stiprina viso kūno raumenis, palaiko kūno tonusą, be to, jų metu iš galvos pašalinamos visos nereikalingos mintys, užsimiršta susikaupę rūpesčiai. Pasak merginos, tai puiki meditacija, kurios metu ji stiprėja ne tik fiziškai, bet ir emociškai.

Iki tol, kol atrado Tailando boksą, S. Burbaitė išbandė ne vieną sporto šaką: užsiiminėjo joga, šoko, žaidė krepšinį ir net lankė dziudo. Kadangi dirbdama modeliu daug keliauja, todėl skiria laiko ir treniruotėms namuose, kurių metu atlieka įvairius pratimus su svarmenimis, gimnastikos kamuoliu, šokdyne.

Kaip rašoma pranešime, apie grožį ir madą tinklaraštį rašanti mergina tikina, kad jai patinka į save atkreipti dėmesį ne tik gatvėje, bet ir sporto salėje. Dėl šios priežasties ji gana daug dėmesio skiria drabužiams ir ne tik tiems, kuriuos dėvi gatvėje, bet ir tiems, kuriuos vilki sportuodama.

„Dauguma galvoja, kad puoštis, einant į sporto salę, yra laiko švaistymas, tačiau man taip neatrodo. Aišku, vakarinis makiažas ir šukuosena joje nereikalingi, bet ryški ir įdomi apranga tikrai motyvuoja, nes žinai, kad tau nereikės daryti pritūpimų vilkint nuobodžias, o kartais ir nuskalbtas kelnes, – juokauja S. Burbaitė. – Kadangi sportuoju ne vienerius metus, todėl esu išbandžiusi įvairių gamintojų drabužius, tačiau gana dažnai drabužiai būdavo nuobodūs, po kelių skalbimų išblukdavo spalvos. Renkantis aprangą labai vertinu kokybę ir patogumą, tačiau tuo pat metu man svarbu ir stilius. Todėl, kai prieš daugiau nei metus specializuotoje „adidas Reebok“ parduotuvėje mano akys užkliuvo už ryškiaspalvių drabužių, o priėjusi arčiau pamačiau, kad tai žinomos britų dizainerės, kuria labai žaviuosi, Stella McCartney kurta adidas Stella Sport sportinių drabužių kolekcija, supratau, kad tai ir yra tai, ko taip ilgai ieškojau ir ko man reikia. Jos kurti drabužiai yra ne tik patogūs, kokybiški, bet ir stilingi“.

Ryškūs, įdomaus silueto, aplinkinių dėmesį atkreipiantys drabužiai merginai pradėjo patikti prieš kelis metus. Tiesiog atėjo laikas, kai panoro, kad jos tiek kasdienėje, tiek sportinėje aprangoje būtų daugiau ryškių spalvų. Aišku, dėl to ji sulaukia daugiau dėmesio, tačiau, pasak S. Burbaitės, kuo toliau, tuo labiau jai patinka, kai žmonės į ją atsisuka ir pasižiūri, visai nesvarbu kur tuo metu ji būna: vaikštinėja senamiesčio gatvėmis ar sportuoja salėje.

Žinoma mergina sportinėje aprangoje itin vertina kokybės, patogumo, stilius ir mados sintezę. Adidas Stella Sport kolekcijos drabužius bei avalynę grožio ir mados tinklaraštininkė dėvi ne tik sportuodama, bet ir laisvalaikiu, pavyzdžiui, leisdama laiką sostinės Vingio parke ar vaikštinėdama siauromis Senamiesčio gatvelėmis. Stilingai norinčios atrodyti moterims ji pataria sportines tampres derinti su megztiniu ar odine striuke, džemperį su džinsais, o apsimovus sportinius batelius drąsiai galima rengtis ne tik odinę striukę, bet ir elegantišką paltą.

„Naujausioje adidas Stella Sport rudens/žiemos kolekcijoje itin daug ryškių spalvų: purpurinė, mėlyna, smaragdinė. Visos jos man labai patinka. Tai yra mano spalvos. Pastebiu, kad lietuvės moterys bijo ryškesnių spalvų, o nereikėtų, ypač dabar, kai pas mus taip pilka ir niūru. Aišku, yra moterų, kuriuos bijo eksperimentuoti su spalvomis, įdomesniais siluetais, nepasitiki savimi, tačiau reikia išdrįsti“, – kalbėjo S. Burbaitė.

Mergina įsitikinusi, kad stiliaus pojūtis yra įgimtas, tačiau ji neabejoja, kad jį galima ir išsiugdyti. Tiesiog reikia tuo domėtis, nuolatos stebėti aplinką, ką ir kaip dėvi kiti, išmokti atsirinkti, kas tau tinka ir nebijoti eksperimentuoti.

„Mėgstu kartoti, kad gyvenimas yra per trumpas nuobodiems dalykams: nuobodiems darbams, žmonėms, o taip pat ir drabužiams“, – sako mados ir grožio tinklaraštininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)