Smėlinė yra ne tik viena madingiausių, bet ir universaliausių šių metų rudens spalvų. Ar įsigytum smėlio atspalvio drabužį, ar aksesuarą, jį pritaikysi prie viso spintos turinio. Žinoma, jei pirkinys nebus pernelyg ekstravagantiškas.

Vida Press nuuotr.



JEAN LOUIS SCHERRER, LATTEMIELE, VALENTINA, membershop.lt

Reikėtų nepamiršti, kad ši saugi spalva nėra jau tokia nekalta. Nepatyrusios mados pinklėse gali lengvai pasiklysti ir smėlio arba "nude" spalvos drabužiu sugandinti visą aprangą. Pavojingiausi smėliniai drabužiai - tamprės ir prigludusi suknelė. Netinkamai vilkimas šio atspalvio drabužis gali sukurti nuogo kūno efektą, ypač jei spalva beveik idealiai atitinka tavo gymį.

Verčiau rinktis šios spalvos drabužius, kurie būtų klasikinio, minimalistinio dizaino, skulptūriškesnio silueto. Dar vienas būdas išvengti įvaizdžio nesusipratimų, prie smėlio spalvos drabužių derinti mažiau kontrastingas spalvas, pavyzdžiui, kitus rusvus, rudus, pilkšvus ar pastelinius atspalvius.

Vida Press nuotr.


KĄ VERTA ĮSIGYTI?

Štai keli drabužiai ir aksesuarai, kuriuos galėsi dėvėti ne vieną sezoną, jie visuomet atrodys solidžiai, ypač pravers tuomet, kai pristigsi idėjų, kuo papildyti aprangą.

1. KLASIKINIS PALTAS IR LIETPALTIS

2. ELEGANTIŠKAS ŠVARKAS

3. KLASIKINĖ KIETOS FORMOS RANKINĖ

4. SMAILIANOSIAI AUKŠTAKULNIAI

5. KLASIKINIO DIZAINO BATELIAI

6. KAŠMYRINIS ŠALIS

Vida Press nuotr.