Pirmoji šalies ponia A. Adamkienė visada buvo aktyvi visuomenės veikėja, filantropė ir yra pavyzdys daugeliui moterų. Taktiška, elegantiška ir santūri Alma visada žinojo, kaip atrodyti puikiai, bet tuo pačiu ir neišsišokti.

Neretai žinomiems žmonėms įvaizdį padeda formuoti stilistai, kiti semiasi idėjų iš kitų svarbių asmenų, o treti nepriekaištingu stiliaus pojūčiu tarsi apdovanoti. Ir A. Adamkienė – būtent tokia!

Laikysena, pavyzdinės manieros, puikus etikos ir estetikos žinojimas tik prisideda prie puikaus Almos įvaizdžio. Nors dažniausiai ponia Alma vilki santūrius kostiumėlius, bet visada išlieka stilinga. Spalvų gama – plati, bet ne itin ryški. Ji dažniau lieka ištikima pasteliniams atspalviams. Mėgiamas spalvos akcentas – raudona. Siluetai ir formos – griežti ir subtilūs.

Atrodo, kad Alma visais gyvenimo atvejais žinojo, kaip neužgožti vyro, bet ir nelikti nepastebėta. Poros dermė buvo matoma ir iš vidaus, ir iš išorės.

DELFI Stilius apžvelgia 90-metį švenčiančios Almos Adamkienės stilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)