Vakaro metu verslininkas pasakojo apie papuošalų linijos „Ž Jewellery“ atsiradimo istoriją, įkvėpimą, gamybos subtilybes ir dalinosi patarimais, kaip aksesuarus derinti su skirtingais aprangos stiliais.

„Gyvenimas yra spalvotas ir pilnas siurprizų, bet nereikia užmiršti, kad gyvename vieną kartą, todėl kiekviena detalė yra labai svarbi. Mano papuošalų atsiradimo istorija padiktuota šeimos aplinkybių, todėl labai malonu, kad mano močiutės ir mamos sukauptos papuošalų kolekcijos gali atgimti antrą kartą“, – savo prekės ženklo atsiradimu dalinosi Ž. Grigaitis.

Kiekvienas aksesuaras yra originalus, individualus ir rankų darbo. Kaip sako pats Žilvinas – antro tokio nerasite. Šiems papuošalams gaminti naudojami elementai yra unikalūs, relikviniai, turintys ne tik materialinę, bet ir emocinę vertę. Papuošalai pagaminti iš oniksų, granatų, hematitų, gintaro, baltųjų ir rožinių Singapūro perlų, australiškų raudonųjų koralų, karališko dydžio svarovskių ir net banginio peleko kaulo. Kai kurios detalės panaudotos iš asmeninės Žilvino Grigaičio kolekcijos – močiutės ir mamos palikimo. Šis projektas vykdomas kartu su „Medalika“ dizainere Irina My My.

Ž. Grigaičio kurtų papuošalų galima rasti Sidnėjuje, Melburne, Niujorke, Singapūre, o nuo šiol ir Klaipėdos senamiestyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)