Dar ne taip seniai mados viršūnėje buvo naujai ir netikėtai atsiradęs aprangos stilius „athleisure“ arba sportinio ir laisvalaikio aprangos derinys. Tačiau ateinant naujiems metams, su jais keičiasi ir tendencijos.

Natūralu, kad sportinio stiliaus apranga išsilaikė vos sezoną, o ją keičia kur kas komfortabilesnė ir labiau žiemos sezonui tinkanti tendencija.

Skandinaviškas stilius jau seniai nieko nestebina. Tačiau pirmiausiai jis prigijo interjere, o tik gerokai vėliau ėmė atsirasti ir aprangoje. Aktualiausias žiemą, toks aprangos derinys ne tik šildo, padeda jaustis patogiai, bet ir be didelių pastangų atrodysite stilingai.

Taigi, jei matai, kad „hygge“ stilius tau yra artimas arba norėtumėte savo senąjį ir pabodūsį įvaizdį iškeisti į pastarąjį, įsidėmėkite, iš kokių aprangos dalių jis susideda.

Tam, kad susikurtumėte naują stilių nereikės daug išlaidų. Eidamos šopintis atkreipkite dėmesį į jaukius oversized tipo megztinius. Geriausia, kad jie būtų vienspalviai: balti, juodi, pilki, smėlio atspalvio. Prie jų derinkite mėgstamiausius turimus džinsus. Jie gali būti siauri ir išryškinantys kojas arba itin madingi laisvesnio silueto „mom“ bei „boyfriend“ tipo džinsai. Žinoma, be džinsų dar tiks ir maxi sijonas ar plačios klasikinio stiliaus kelnės.

Būtiniausias šio stiliaus atributas - šiltos megztos kojinės ir patogūs aulinukai grubiu padu. Tačiau jei pasigendate elegantiškumo, drąsiai juos iškeiskite į avalynę stambesniu kulnu.

Kalbant apie lauko drabužius, prie „hygge“ aprangos derės parka tipo striukė su gobtuvu, minimalistinis oversized silueto paltukas bei maxi dydžio šalikas. Svarbiausia, kad nebūtų nereikalingų spalvų, o viskas tarpusavyje darniai derėtų. Geriausia būtų pasirinkti vieną spalvą ir derinti skirtingus jos atspalvius.

Happy weekend guys!! 🍁✌🏼️

A photo posted by Isabella Thordsen (@isabellath) on Nov 18, 2016 at 10:49am PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)