Nors pavasario-vasaros sezonas dar už kalnų, tačiau jei domitės mados naujienomis, žinote, kad dar visai neseniai buvo pristatytos naujausios dizainerių kolekcijos, o su jomis - ir kūrėjų pasiūlymai, kokius drabužius ar avalynę rinktis.

Tačiau šį kartą dizaineriai drąsūs. Štai Christopher Kane pristatė šiuolaikinei miestietei skirtą kolekciją, kurioje netruko modernių suknelių ir... dar keistesnio avalynės pasirinkimo.

Kai mums tokio modelio batai tampa laisvalaikio ir išvykų į gamtą sinonimu, kai kas juos užkelia ant podiumo ir didžiausių mados žurnalų puslapių. Tai ne aukštakulniai ir net ne ugg batai. Gali būti ir blogiau! Dizaineris tarytum iš naujo prikėlė crocs tipo avalynę!

Nors pats crocs modelis nebuvo pakeistas, tačiau jo dekoras stebino. Brangieji akmenys, inkrustacijos, auksiniai pakabukai, metalizuotas ar egzotiškų gyvūnų odos raštais marginti paviršiai - ir nieko bendro su elegancija neturintys įsispiriami batai akimirksniu tapo išskirtine ir žvilgsnį traukiančia aprangos detale.

Šios avalynės grožis, patogumas ir nauda visdar lieka neišspręstu klausimu. Tačiau tai, kad ribos tarp to, kas turi būti sietina su elegancija ir grožiu yra naikinamos - akivaizdus faktas.

Kaip ir prie ko derinti crocsus? Nebūtina aklai sekti dizainierių pavyzdžiais. Tačiau patogumą ir išskirtinumą vertinančios stileivos blizgiais akmenukais dekoruotą avalynę sugebės priderinti prie mėgstamų džinsų, marškinėlių ar sportinio stiliaus suknelės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)