2RU2RA merginos teigia, jog šįkart pieštuką trumpam padėjo į šalį ir įmerkė rankas į dažus. „Švarus siluetas, juoda intensyvi splava ir kiek daugiau brandos – manau, tie epitetai tinka kalbant apie viziją, kuria šią žiemą dalijamės su mūsų konceptualaus mados ženklo gerbėjais“, – pažymėjo stilistė Olga Filatova-Kontrimienė, atstovaujanti „2RU2RA“ prekės ženklui drauge su bendramintėmis Airida Skrickiene ir Migle Janušaite.

Kaip jau įprasta „2RU2RA“, kolekcijoje dominuoja juoda bei balta, o tarp jų įsitaiso dar nematyta pilka spalva. Be klientų pamėgtų trikotažinių suknelių, džinsų bei marškinių, „Painted Black“ kolekcijoje atsiranda ir nauji gaminiai: vilnos švarkas, kelnės, sarafanai odinėmis petnešomis. Toms, kurioms vien akcentų iš odos per mažai, – keli odiniai daiktai bei aksesuarai.

„Painted Black“ kolekciją jau galite rasti visose Aprangos galerijose bei www.2ru2ra.com. Tuo pačiu, 2RU2RA kūrėjos primena, jog kolekcijos filosofija bus įkūnyta ir specialiai podiumui skirtoje šios kolekcijos versijoje. Ją pamatyti galėsite jau Lapkričio 24 dieną Nacionalinėje dailės galerijoje vyksiančiame mados konkurse „Injekcija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)