1. Augaliniai motyvai

Ir dar ne bet kokie, o džiovintų gėlių! Jos tarytum sustingdomos inkliuze, nagų pagrindą nulakavus bespalviu, o galbūt šviesiai rožiniu ar gelsvu laku. Nagų lakavimas šiais metais tampa artimu meno kūriniams. Itin smulkūs ir dekoratyvūs motyvai sukurs originalų ir romantišką įvaizdį.

In love with these beauties!!! #gelmanicure #naturaldriedflowers #driedflowersnails @zullydav @zthechange

A photo posted by Drea 💋 (@bellissima.nailbar) on Aug 26, 2016 at 1:38pm PDT


2. Geometrija

Kai dar visai neseniai dominavo plastiški raštai, dabar aktualia tendencija tampa jų priešingybė. Dominuoja įvairovė. Tiek variantų, kokius geometrinių figūrų raštus sukurti, dar nebuvo. Tad galite rinktis iš gausios pasiūlos. Populiariausias bus baltos ir juodos spalvų derinimas.

Manicure G*O*A*L*S! @oliveandjune is 💅🙏🏻💃🏻 #nailartwow

A photo posted by Agapantha Jewelry (@agapanthajewelry) on Dec 7, 2016 at 8:56pm PST

3. Daug spalvų

Nagai neprivalo būti nulakuoti identiškai. 2017 m. tendencija skelbia, kad skirtingi raštai ir spalvos, jei tik derinami tarpusavyje, yra vienas stilingiausių pasirinkimų. Žinoma, ir skirtingos spalvos bei atspalviai tarpusavyje turi atrodyti darniai. Geriausias būdas - pasirinkti vieną spalvą ir keletą jos atspalvių.


4. Paauksuoti krašteliai

Metalo efektas niekur nedingsta ir šiemet. Jis dominuos tiek kalbant apie drabužius, aksesuarus, tiek apie makiažą ir nagų lakavimo tendenciją. Madingi sidabriniai ir auksiniai atspalviai, kurie gali būti blizgūs (variantas vakarui) arba matiniai. Kas keičiasi? Šį kartą nagai lakuojami ne padengiant visą jų pagrindą metaliniu atspalviu, bet paryškinant kraštelius.

#chromenail#randomFrench#silvernail

A photo posted by Hitomi Nakamura (@hitoomi1027) on Dec 31, 2016 at 1:12am PST

5. Metų spalva

Seniesiems metams einant prie pabaigos, korporacija „Pantone“ tradiciškai skelbia ateinančiųjų spalvą, kuri dominuos visur - nuo drabužių iki interjerų. Praėjusiais metais madingiausia paskelbta geltona, šiais - šviesi žalia (angl. Greenery). Jeigu mėgstate ryškias ir nuotaikingas spalvas, nelaukite pavasario-vasaros sezono ir papuoškite nagus 2017 m. spalva.

6. Šiuolaikinis menas

Kas sakė, kad tapyba gali būti tik ant drobės? Šiuolaikinio meno kūrinių įkvėpti motyvai nuguls tiesiai ant nagų. Galbūt jų raštai bus įkvėpti P. Mondriano, S. Dali, o gal V. van Gogho darbų - visa tai priklausys tik nuo jūsų skonio. O tai, ką pasirinksite, bet kokiu atveju, bus vistiek madinga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)