Dar neseniai S. Miller kentė nuo pogimdyvinės depresijos ir vis ieškojo būdų realizuoti save. Situacija apvirto aukštyn kojom po to, kai jos vyras į namus atnešė vos 50 dolerių kainuojančią siuvimo mašiną iš artimiausio prekybos centro, rašo „Huffingtonpost“.

Siuvimo mašina padėjo Stephanie įveikti sunkiausias gyvenimo akimirkas – ji kurdavo žaislus savo keturiems vaikams, vėliau, žiūrėdama „Youtube“ vaizdus, ėmė mokytis siūti drabužius.

Tačiau kad ir kaip būtų keista, lemtingas gyvenimo posūkis įvyko tą dieną, kai S. Miller vyras nusprendė padaryti savo spintos reviziją.

„Prieš tris mėnesius mano vyras nusprendė atsikratyti visų nereikalingų ir nenešiojamų rūbų. Tarp išmetamų drabužių buvo ir marškiniai, kuriuos jam padovanojau per Kalėdas. Sutrikau, nes jis norėjo išmesti visai naują drabužį! Tiesa, po pirmojo skalbimo marškiniai buvo susitraukę, veržė. Pažvelgiau į marškinius ir pagalvojau – kodėl gi nepabandžius jų persiūti?“ – sakė S. Miller.

Iš vyriškų marškinių mama pasiuvo pirmąją suknelę savo mažametėms dukroms, po jų sekė dar viena, ir dar viena. O kur dar žavūs kombinezonai!

Visa laimė, šeimos galvai netenka atiduoti visų savo turimų marškinių – pagalbos ranką tiesia kaimynai, noriai dovanojantys nereikalingus drabužius Millerių šeimai.

Dabar Stephanie gali pasigirti turinti visą persiūtų drabužių „kolekciją“! Žvilgtelėkite, ką jai pavyko sukurti DELFI Stilius fotogalerijoje:

.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)