Nenuostabu, kodėl tokio stiliaus tinklinės pėdkelnės kai kuriems iš jūsų gali asocijuotis su vienu iš vulgariausių stiliaus atributų. O šis stereotipas yra susiformavęs tiesiog dėl klaidingai pasirenkamos aprangos.

Toks klaidingas požiūris paplito dėl anksčiau, daugiau nei prieš dešimtmetį vyravusios tendencijos, kuomet tinklinės pėdkelnės buvo dėvimos kartu su lateksu, oda, mini ilgio sijonais, nepadoriai aukštais skeltukais ar ir šiuo metu kai kurių scenos atlikėjų pasirenkamų blizgaus triko ir jų derinio.

Jeans & Fishnet tights, LOOK DONE! ✔️ |1ZC058| #tezenis #tights #fishnettights |#Repost @rossanadeflorioo

A photo posted by TEZENiS (@tezenisofficial) on Jan 9, 2017 at 9:34am PST

Tendencijos turi savybę laikas nuo laiko sugrįžti. Tad net ir tos, kurios buvo laikomos ne pačiomis gražiausiomis, anksčiau ar vėliau dar kartą atsiranda madingiausiųjų gretose. Taip nutiko ir tinklinėms pėdkelnėms.

Laimei, šį kartą tendencija neperlenkia lazdos ir yra gerokai subtilesnė bei... artima gatvės madai. O madingiausiu laikomas vienas derinys, kuris tiks ir kasdienai bei laisvalaikiui.

Plėšytų džinsų ir tinklinių pėdkelnių ansamblis atrodys originaliai, anaiptol nevulgariai, bet ir pagyvins jūsų laisvalaikio garderobą. Jeigu atėjus žiemai nenorite skirtis su plėšytais džinsais arba, atvirkščiai, nenorite šalti kojų dėvėdamos tokias pėdkelnes.

Tad geriausias ir lengviausias variantas yra kelnių bei tinklinių pėdkelnių derinys. Tam, kad būtumėte tikra, ar jūsų įvaizdis nebalansuoja ant plonos stiliaus ir beskonybės ribos, rinkitės paprasčiausią kontrasto principą: plėšytus džinsus derinkite su storu jaukiu megztiniu (geriau vienspalviu) aukštu kaklu ar juodu klasikiniu švarku, masyvia pūsta striuke ar paltu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)