Kalėdų Senelį įprasta įsivaizduoti su ilga balta barzda, drūto sudėjimo, tradiciniu raudonu kostiumu ir dovanų maišu. Tačiau neseniai socialiniame tinkle Instagram pasklido nuotraukos, patraukusios nevieno dėmesį. Apie šį vyrą pradėjo rašyti mados žurnalai, o jo atvaizdas atsirado prekinių ženklų reklamose.

Kanadietis Paul Mason pradėjo viešinti nuotraukas, kuriose jis atrodo kaip Kalėdų Senelis, tačiau jo aprangos stilius nė iš tolo neprimena įprasto tradicinio šventinio rūbo. Modernus ir stilingas naujasis senelis žavi ne tik išskirtiniu skoniu aprangai, bet ir vykdomais socialiniais projektais ir labdaros renginiais.

One Day Left!!!! Big Thanks to @canadianhairdresser photo @mckjames

A photo posted by Paul Mason (@paulmasonmodel) on Dec 24, 2015 at 7:17am PST

Tačiau įsiamžinti su stilinguoju Santa norima ne tik dėl kilnaus tikslo, bet ir dėl dėmesį traukiančios jo išvaizdos. Atletiško sudėjimo, nepriekaištingų veido bruožų ir turintis gerą skonį aprangai - šis kanadietis negali nesužavėti.

Santa's looking good this year 👌🏼👅🎅🏼 #yorkdalefashionsanta

A photo posted by H A N N A H M c L E O D (@hannahlmcleod) on Dec 13, 2015 at 1:17pm PST

It's very awesome Santa! ☺️#YorkdaleFashionSanta #fromrussiawithlove #fashionsanta #sickkidsfoundation

A photo posted by Valentine Serova (@valentinaserova) on Dec 31, 2015 at 7:26pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)