„La Dolce Vita“ – naujausia dizainerės kolekcija, skirta elegantiškai, gyvenimą mylinčiai moteriai.

Kolekcijos spalvinė gama šįkart įkvėpta A. Bunikienės sodo gėlių spalvų. Per kolekciją švelniai vilnija šilkas, prie kūno lengvai priglundantys nėriniai, batistas. Dauguma modelių išryškina grakščias ir trapias moters kūno linijas.

Naujos kolekcijos kūriniai yra elegantiški ir, anot dizainerės, juos vilkinčiai moteriai suteiksiantys sparnus, nesibaigiantį gyvenimo džiaugsmą. Tokį, kokį pajusti įmanoma tik, kai viskas gera ir lengva – tarsi vaikščiotum ant minkšto debesies.

„La Dolce Vita“ (liet. „gyvenimas yra gražus“) – tai mano gyvenimo kredo. Juk iš tiesų mūsų gyvenimas yra šviesus tiek, kiek mes pačios jį nuspalviname. Tikiu, kad mano kurtos suknelės tiek kasdienybėje, tiek gražiausiose gyvenimo šventėse leis pasijusti išskirtine, gražiausia karaliene“, – sako dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)