Kaip teigiama pranešime, naujausia kolekcija, magišku pavadinimu „Alpakos užkalbėtoja”, nukelia į ten kuri viskas prasideda – į alpakų fermą.

„Naujausią „Salanidos” kolekciją „Alpakų užkalbėtoja” pavadinome neatsitiktinai. Megztinius gaminame iš alpakų vilnos, o mintis įgyvendinti tokią fotosesiją sukosi jau kuris laikas. Norėjome atskleisti natūralų žmogaus ryšį su gamta, gyvūnais, perduoti švelnumo jausmą ir visus nukelti į megztinio gimimo pradžią”, – fotosesijos įspūdžiais dalinasi Silva Rindzevičiūtė.

„Alpaka – be galo įdomus ir smalsus gyvūnas, kiekvienas turi savo veidą ir charakterį. Mums labai pasisekė, nes fotosesijos metu galėjome įamžinti 2 savaičių alpakos mažylį Ramzį. Tai buvo labai įdomi patirtis, nes prie gyvūnų reikėjo mokėti prieiti ir su jais kalbėtis, kad jie neišsigąstų”, – pasakoja Gabrielė Kerpytė.

Fotosesija vyko alpakų fermoje Jurbarko rajone „Nemuno alpakos”, kurioje šeimininkai augina 18 alpakų ir jiems tai yra didžiausia gyvenimo aistra. Kiekvienais metais savo šeimą papildo naujais nariais ir, kaip patys juokauja, alpakų auginimas jau yra liga, nes norisi turėti dar daugiau.

„Mezgimas – ypatingas procesas, gimstantis iš vienos akies, eilutė po eilutės, tad stengiamės, kad kiekvienas rankomis megztas „Salanida” megztinis būtų ypatingas, kurio niekada nesinorės nusivilkti. Esame ne tik kolegės, bet ir draugės ir į tai ką darome įdedame labai daug širdies, o tai turi grįžtamąjį ryšį. Kai žmonės pirmą kartą paliečia mūsų mezginį nustemba koks jis minkštas ir jaukus.” – pasakoja G. Kerpytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)