BAROKO SPINDESYS

Šį sezoną prisiminkite prašmatnųjį baroko laikotarpį. Per daug blizgesio būti negali - madingi masyvūs papuošalai, dabinti žėrinčiais deimantais ar kristalais. Kuo didesni, pastebimesni ir prabangiau atrodantys, tuo geriau! Vakarėlyje kaipmat išsiskirsite minioje segėdama spindinčiais akmenimis inkrustuotus auskarus ar pasipuošusi masyviu koljė.




Mango, gamintojų nuotr.

NATŪRALŪS ELEMENTAI

Viena mados pusė stačia galva neria į ekstravaganciją, kita - artėja prie gamtos. Kasdieniam įvaizdžiui paįvairinti tiks papuošalai su natūraliais akmenimis ar jų imitacijomis. Tokie aksesuarai itin derės prie odos, kailio, jaukių mezginių (suknelių, megztinių) ir neutralių atspalvių paletės. Vakarui ieškokite prabangiau atrodančių puošmenų su mažyčiais akmenėliais ar mineralais. Drąsesnis variantas - stambių akmenų koljė.

Mango, H&M, gamintojų nuotr.

ANTKAKLIAI

Antkakliai arba taip vadinami „čokeriai“ madoje yra jau keli sezonai. Ir nors šį papuošalą nori nurašyti mados žurnalai, skelbiantys apie tai, kas bus madinga ateinančiais metais, panašu, kad antkaklis tapo visų stilingų žmonių favoritu. Tad nesinori, kad šis papuošalas dingtų iš akiračio, jį vos spėjus pamėgti. Madingi įvairūs modeliai: aksominiai, odiniai, su raišteliais, papuošti siuvinėjimais ar akmenukais - rinkitės labiausiai patinkantį.


Bershka, H&M, gamintojų nuotr.


PERLAI

Jie jau tapo neatsiejama nuo klasikos, tačiau šį sezoną papuošalai su perlais ar bent jų imitacija yra tarp mados tendencijų. Tai gali būti ir maži paprasto dizaino auskarai, modernaus stiliaus apyrankė ar koljė. Perlai taipogi derinami kartu su kitais akmenimis ar metalais. Toks variantas atrodys neįprasčiau.

H&M, Mango, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)