Parduotuvės plotas – 260 kvadratinių metrų. Ji užima du Baznicas gatvėje esančio pastato aukštus. Lankytojams čia siūlomas gausus ir įvairus aukščiausios kokybės išskirtinių Baltijos šalyse pagamintų prekių asortimentas. Parduodamų gaminių autoriai – pripažinimą pelnę Lietuvos, Latvijos ir Estijos dizaineriai. Koncepcinių prekių parduotuvės lankytojai galės rinktis sau patinkančius stilingus drabužius, namams ir interjerui skirtus daiktus bei dekoro detales iš daugiau nei 60-ies dizainerių sukurtos kolekcijos. Naujojoje parduotuvėje bus galima rasti kelių prestižiniais Lietuvos prekių ženklais pažymėtų gaminių. Įsidėmėtina, kad jokioje kitoje parduotuvėje, išskyrus „Bold“, šiais gaminiais neprekiaujama. Tarp labiausiai dėmesio vertų parduotuvės „Bold“ prekių – gaminiai iš „D.Effect“, „House of Naive“ ir Sandros Straukaitės naujausių kolekcijų, „Tadam!“ aksesuarai, firmos „FUMparFUM“ parfumerija, Dovilės Cibulskaitės ir Anos Romanovos dueto pristatomu ženklu „Pure?“ pažymėtos prekės, vyriška apranga iš labàdienà ir daugybė puikių Latvijos bei Estijos dizainerių darbų.

Kaip teigiama pranešime, ateityje koncepcinėje parduotuvėje planuojama ne vien prekiauti. Jos steigėjai svarsto galimybes čia organizuoti menui, madai ir dizainui skirtus renginius, taip pat parodas, bendradarbiaujant su menininkais parengtų projektų pristatymus, naujų dizaino gaminių ekspozicijas ir susitikimus su įtakingais dizaineriais. Šiuo metu erdvių koncepcinės parduotuvės patalpų sienos nukabinėtos be jokios abejonės įspūdingiausiomis nuotraukomis iš žymiojo Latvijos fotografo Ulvio Albertso kolekcijos „Hollywood“. Šio rinkinio nuotraukose įamžintos prasmingos keleto iškiliausių XX a. muzikantų ir visuomenės veikėjų gyvenimo akimirkos. Tarp kolekcijos kadrų – rašytojo Charleso Bukowskio, menininko Andy Warholo, muzikos atlikėjų Bobo Dylano ir Cher, kultinės rodo grupės „The Rolling Stones“, dainininko, dainų autoriaus ir aktoriaus Tomo Waitso bei daugelio kitų įžymybių atvaizdai.

Nuo idėjos įkurti Baltijos šalių dizaino meką užgimimo iki jos įgyvendinimo praėjo vos 60 dienų. Koncepcinės parduotuvės sumanytojai Krista ir Kristapsas Birmaniai, modelis Beate Stivriņa ir menininkas Bruno Birmanis akcentuoja, kad parduotuvėje eksponuojami ir parduodami dizaino objektai bei madingi aksesuarai atitinka griežtus standartus, todėl tikėtina, kad parduotuvės lankytojai tikrai liks patenkinti vietinių dizainerių sukurtais gaminiais. Parduotuvėje siūlomas asortimentas, anot steigėjų, akivaizdžiai įrodo, kad Baltijos šalių dizaineriai gali laisvai konkuruoti su visame pasaulyje žymiais vardais. Tarp išdėliotų prekių sau tinkamų ras tiek vyrai, tiek moterys. Jų įvairovė apima madingus kasdienai ir iškilmingoms progoms skirtus drabužius bei aksesuarus, taip pat baldus, namų dekoro elementus ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)