Pastarąjį kartą į Leon Somov ir Jazzu koncertą „Winter Is Coming“ gerbėjai atvyko pasiklausyti etaloninės elektroninės muzikos, pasimėgauti aukščiausios kokybės garsu, pasižiūrėti į visuomet seksualią ir nepriekaištingos išvaizdos Justę Arlauskaitę-Jazzu.

Ne paslaptis, kad be nuostabaus ir tvirto jos balso, atlikėja Jazzu yra ir stilinga moteris, kuri kiekvieno pasirodymo metu sugeba atrodyti ypatingai, subtiliai, itin skoningai ir viliojančiai aplinkinių dėmesį. Būtent taip, kaip ir pridera kiekvienai scenos žvaigždei.

Leon Somov ir Jazzu koncertas

DELFI (M.Meškės nuotr.)

O kokia publika rinkosi pasiklausyti bene populiariausių šių dienų atlikėjų? Gerbėjai pasipuošė spalvingai ar susirinko eilinė pilka masė? Panašu, kad klausytojai šį kartą suprato, į kokį koncertą išsiruošė. Stilingi ir romantiški, plačiomis šypsenomis pasipuošę ir puikiai nusiteikę svečiai tą pačią areną nuspalvino visai kitomis spalvomis, nei į prieš kelias dienas dainininkės Ingos Valinskienės koncerte susirinkę klausytojai.

Akivaizdi tiesa ta, kad čia sugužėjo kur kas jaunesnė auditorija. Tad natūralu, kad ir pasirinkti įvaizdžiai – visai kitokie. Jie – laisvesni, įdomesni ir turintys šiek tiek daugiau intrigos. Palyginti su I. Valinskienės koncerto svečiais, Jazzu ir Leon Somov gerbėjai buvo ne tokie spalvingi, bet kai už lango žiema – viskas pateisinama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (278)