Moteriškumo oazė

„Kauno moterys išsiskiria savo elegancija, išpuoselėtu moteriškumu ir visuomet stengiasi atrodyti puikiai. Jos nevengia aukštakulnių, ryškaus lūpdažio ir mėgsta būti dėmesio centre. Mūsų kuriamos suknelės taip pat ypač moteriškos, puošnios, todėl „Razina boutique & studio“ rodomas ypatingas dėmesys moteriškumui mums daro didelį įspūdį.“ – sakė Sandra Šernė ir Ieva Grybauskienė. Ir tikrai, šiame butike nerasite laisvalaikio kostiumų, marškinėlių ar kepurių – viskas, nuo suformuoto asortimento, iki subtilių interjero detalių, yra dedikuota moteriškoms moterims.


„Butiko drabužinę formavome labai atsakingai, apgalvodamos kiekvieną pasirinktą rūbų ar aksesuarų kūrėją, ieškojome tokių kūrinių, kuriais neprekiaujama kituose Kauno drabužių butikuose. Taip pat labai svarbus buvo kainos ir kokybės aspektas bei atrinktų kūrinių tarpusavio darna. Mūsų drabužinėje karaliauja suknelės – nuo kasdienių, tinkamų į biurą ar pasimatymą, iki vakarinių, kokteilinių suknelių. Prie suknelių stilistė parinks ir derančius aksesuarus bei delnines.“ – pasakojo butiko įkūrėjos ir geriausios draugės Vaida Rainytė-Jančuk ir Sandra Kalėdienė.

Stilinga erdvė miesto moterims

Kaip rašoma pranešime, „Go.Mante“ drabužių linijos kūrėją Vidmantę Martikonytę-Medišauskienę žavi galimybė butike leisti moteriškus vakarus: „Linkiu merginoms didelės sėkmės, neblėstančio užsidegimo, kurį matau jų akyse. Manau, puiki idėja klientėms pasiūlyti ne tik gražias sukneles, aksesuarus, bet ir įvairias paskaitas, kūrybines dirbtuves – vietą, į kurią būtų jauku ir gera sugrįžti. Džiaugiuosi, kad merginos pasiūlys kažką naujo ir originalaus.“ – teigė Vidmantė. „Pačios esame be galo veiklios jaunos mamos, todėl žinome, kaip svarbu yra nors retkarčiais ištrūkti iš namų ir pasimėgauti moteriška draugija.

Galvodamos apie butiko koncepciją, išsikėlėme sau tikslą sukurti stilingą erdvę moterims, kurioje vyktų jaukūs pašnekesiai, dirbtuvės, paskaitėlės ir smagūs vakarėliai. Įrengėme erdvę fotosesijoms, kurioje gali prasidėti nuotakos rytas, vykti mergvakaris ar krikštynų fotografavimas. Norime suburti stilingų bei veiklių moterų bendruomenę ir sukurti glaudų ryšį su savo klientėmis.“ – tikslais ir idėjomis dalijosi Sandra ir Vaida.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)