Jei norite į savo aprangą įpinti geltonų atspalvių, saugiausia pradėti nuo aksesuarų. Tai gali būti skara, rankinė, papuošalai ar nagų lakas. Geltoni akcentai įvaizdžiui suteiks žaismingumo ir jaunatviškumo.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Geltonus atspalvius derinkite su švelnesnėmis spalvomis: pasteline rausva, žydra, mėtų, šviesiai violetine. Jei norisi subtilumo, išbandykite gelsvos ir smėlinės, baltos ar pilkos derinius. Madingiausias šio rudens duetas - geltona ir įvairūs rožinės atspalviai.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Geltoni lauko drabužiai – stilingas būdas išsiskirti iš minios ir nepasiduoti rudeniškai nostalgijai. Ieškokite sodraus geltono arba garstyčių spalvos palto, striukės, kailinukų. Jei ryškus paltas ne jums, įsigykite jaukų gelsvą šaliką ar kepurę.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Ar bandėte klasikinę vakaro suknelę pakeisti netikėta geltona? Būsite ne tik pastebėta, bet ir sukursite šiltos, lengvai bendraujančios moters įspūdį. Vakarui galite rinktis sodrią citrinų ar medaus atspalvio suknią, tačiau nebijokite ir puošnesnio varianto - geltonojo aukso.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Ir galiausiai - kokie geltoni drabužiai šaltąjį sezoną madingiausi? Ogi aksominiai tamsaus geltonio švarkai, suknelės, plačios maksi ilgio kelnės ir kelnių kostiumai. Aksomas ir taurūs geltoni tonai suteiks įvaizdžiui karališkos prabangos.

Vida Press nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)