„Beachtail“ (liet. pažodžiui – paplūdimio uodegėlė) – tai naujovė, kurią siūlo Tokijuje įsikūręs intymių aksesuarų prekės ženklas „BoDivas“. Vienas naujausių kompanijos kūrinių – įvairiaspalviais akmenėliais dekoruota grandinėlė, skirta moteriškų bikinių puošybai.

Tiesa, nepraktišku ir nepatogiu šis aksesuaras vadinamas ne veltui – grandinėlę teks prakišti per apatinę maudymosi kelnaičių dalį.

Kontraversiškas – taip pat puikiai šią naujovę atspindintis epitetas, mat aksesuaras (7,5 cm grandinėlė) liks kyboti moteriai tarp kojų, o tokiam drąsiam žingsniui ryžtųsi tikrai ne kiekviena dama.

Kūrėjai šį juvelyrinį gaminį vadina „originaliu“ ir „klasišku“, siūlo jį pasikabinti ne tik ant maudymosi kelnaičių, bet ir ant paprastų kelnaičių ar kelnaičių su juostele.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)