Vilnietė Agnė Presė išdrįso sau mesti tokį iššūkį. Kaip jau galėjote matyti, merginai sekėsi neblogai. Pristatėme dviejų mėnesių rezultatus, o jūs galėjote tai įvertinti.

Prieš kelis mėnesius savo socialiame tinkle „Instagram“ pradėjusi viešinti pirmuosius iššūkio rezultatus, mergina pradėjo sulaukti dėmesio.

Pirmąjį mėnesį Agnei nebuvo sunku. Ji teigė, kad iššūkį lengvino aplinkinių ir draugų palaikymas bei prašymai patarti stiliaus klausimais.

„Nepozicionuoju saves kaip stilistės ar ekspertės. Rengiuosi tai, kas man atrodo gražu ir tinkama dėvėti einant į darbą. Neatstovauju ir tam tikro stiliaus“, – pasakojo Agnė

Pasak merginos, esminė idėja yra ta, kad drabužius, kurių nebūsiu panaudojusi per 100 dienų iššūkį, atiduosiu labdarai, tam, kam tų rūbų reikės labiau.

Dalinamės paskutiniaisiais aprangos deriniais. Išrinkite jums labiausiai patikusį, stilingiausią Agnės derinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)