1. Aukštakulniai

Pasak tyrimo, kuris publikuotas žurnale „Archives of Sexual Behavour“, aukštakulniai didina moters patrauklumą. Taip pat tyrimas atskleidė, kad aukštakulnius avinti moteris turi daugiau šansų būti užkalbinta.
Aukštakulniai

2. Raudoni drabužiai

Nepasakėme nieko naujo. „The Journal of Personality and Social Psychology“ publikavo tyrimą, kuris dar kartą įrodė, kad raudona spalva stiprina vyrų susidomėjimą moterimis. Tad ar ne metas savo garderobą atnaujinti raudona spalva?
Apranga

3. Juodos suknelės

Šis punktas moksliškai neįrodytas, tačiau Elizabeth Hawes yra išmintingai pastebėjusi: Manoma, kad penki iš penkių vyrų antrą kartą atsisuka į bet kurią juodą suknelę vilkinčią merginą.“ Labai lengva, tiesa?
Juoda suknelė

4. Palaidinės ir suknelės be rankovių

Jeigu manėte, kad vyrams labiausiai patinka ilgos ir grakščios kojos, galvokite dar kartą. Naujojo Pietų Velso universiteto atliktas tyrimas parodė, kad vyrus labiau traukia moterų rankos. Išnaudokite šią mokslinę tiesą ir įsigykite naują palaidinę ar suknelę be rankovių!
Marškinėliai be rankovių

5. Aptemptos suknelės

Pademonstruokite savo kūno linkius apsivilkdama prigludusią suknelę. Pasak Naujosios Zelandijos mokslininkų, vyrai pirmenybę teikia smėlio laikrodžio figūrai, kitaip tariant, didesniam liemens ir klubų skirtumui. Tad, jeigu galite tuo pasigirti, neslėpkite to!
Aptempta suknelė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)