Nuo legendinių aktorių tokių, kaip Audrey Hepburn ar Elizabeth Taylor iki šių dienų ekrano žvaigždučių - Dakotos Johnson, suvaidinusios skandalingame filme "50 pilkų atspalvių" ar elegantiškosios Alicios Vikander - visos šios aktorės garsėja ne tik vaidybos talentu ar išoriniu grožiu, bet ir geru stiliaus pojūčiu.

Netrukus raudonuoju kilimu žengs daugybė žinomų asmenybių, pasipuošusių įspūdinga apranga, o jas stebės daugiau nei 100 valstybių gyventojai visame pasaulyje.

Dar 1929 m. pradėti organizuoti apdovanojimai, iš nedidelio renginio išaugo į vieną didžiausių ir svarbiausių ceremonijų. Per šiuos dešimtmečius „Oskaro“ statulėles spėjo atsiimti net keli šimtai aktorių. Kaip jos atrodė tomis akimirkomis, kai žengė raudonuoju kilimu ar pelnė svarbiausią apdovanojimą savo karjeroje?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)