Vakarėlyje buvo galima išvysti įvairiausių prekių ženklų – nuo kiekvienai įkandamų „Zara“ delninių, iki prabangesnių „Michael Kors“ rankinukų ar „Valentino“ mados namų kūrinių.

Viešnios stebino įvairių siluetų, raštų ir spalvų rankinukais. Žvelgiant į nuotraukų galeriją galima drąsiai teigti, kad tikrosios ikonos klasikinės juodos spalvos delnines pasiliko geresniems laikams – vasaros „must have“ aksesuarai tampa įmantresni ir margesni.

Panašu, kad „Ikonos“ vakarėlio dalyvės puikiai atliko namų darbus, nes karščiausios pavasario ir vasaros sezono aksesuarų tendencijos atsispindėjo ir jų įvaizdyje.

Standaus modelio, gausiai dekoruotos, ryškios ar net margaspalvės – rankinių čia buvo daug ir įvairiausių.

Ant jų netrūko ne tik įvairių odinių ar metalinių aplikacijų, blizgių karoliukų papuošimų, bet ir originalesnių sagčių, dekoruotų petnešų, Net ir kutų, kurie buvo tokie madingi praėjusį sezoną.

Nors vakaro metu buvo galima išvysti įvairių formų rankinukų ir delninių, vienos paklausiausių pasirodė Lietuvoje graibstomų „Furla“ prekės ženklo „Metropolis“ modelio tipo rankinės.

Vakaro viešnių rankinės:

Jei dar nematėte, kaip šventei puošėsi Agnės Jagelavičiūtės ir Alfo Ivanausko bičiuliai, kolegos ir partneriai, DELFI Stilius kviečia pasižvalgyti po fotogaleriją.

Į vakarėlį vykę svečiai turėjo paisyti netradicinio ir neįpareigojančio aprangos kodo – puoštis vasariškai.

Vakaro svečių įvaizdžiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)