Tikriausiai retam pro akis prasprūdo praėjusiais metais pristatyta „Due Fashion“ maudymosi kostiumėlių kolekcija. Marginti paukščių ir gėlių iliustracijomis kostiumėliai papuošė išskirtinumą mėgstančias merginas, mados žurnalų puslapius ir viršelius. Šių metų maudymosi kostiumėlių kolekcijoje baltą pakeitė juoda, švelnias spalvas - kontrastai, vyraujantys baroko stiliuje.

„Priešingai nei praėjusiais metais, šviesią spalvų paletę keičia Jan Brueghel de Jonge, Jan Philip van Thielen ir kitų XVII a. laikotarpio dailininkų tapytos gėlės. Vyrauja skeptiškas požiūris į tamsių atspalvių pasirinkimą šiltajam sezonui, visgi, mūsų nuomone, didžiausias augalų raštų ir teptuko potėpių grožis atsiskleidžia kontrastuojant juodame fone”, - savo pasirinkimu neabejoja prekės ženklo kūrėjos.

„Due Fashion“ kūryba pasižymi gamtos motyvais, kūrėjos bendradarbiauja su menininkais bei prisimena klasikus. Susipažinkite su šių metų maudymosi kostiumėlių kolekcija jau dabar.

Fotografas: Artiom Ponkratenko
Modelis: Miglė Tubytė
Visažistė: Lilija Ustin

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)