Tą pačią dieną, iškart po pristatymo, klientai galės įsigyti „H&M Studio“ kolekcijos gaminius internetinėje hm.com svetainėje, o atrinktas parduotuves ši kolekcija pasieks jau kovą. Kolekcijos pristatyme šiemet pirmą kartą bus galima išvysti ir vyrišką „H&M Studio“ kolekciją.

„Galimybė įsigyti madą iš karto po kolekcijos pristatymo — tai naujos eros pradžia mados industrijoje ir mes nekantriai laukiame, kada galėsime išbandyti šį naują būdą. „H&M Studio“ kolekcijos pristatymą Paryžiuje kovo 1 d. tiesiogiai transliuosime savo internetinėje svetainėje, tad tikimės, kad mūsų klientai pasinaudos šia galimybe ir stebėdami kolekcijos pristatymą pasisems įkvėpimo, kaip išreikšti savo stilių derinant skirtingus kolekcijos drabužius“, — pasakoja „H&M“ kūrybos ir dizaino vadovė Pernilla Wohlfahrt. „H&M Studio“ yra riboto leidimo kolekcija, pasirodanti pavasarį ir rudenį, kuria pristatomi svarbiausi sezono akcentai, o kolekcijos įvaizdžius kuria specialiai šiai kolekcijai suburta „H&M“ dizainerių komanda. Pirmą kartą „H&M Studio“ rudens/žiemos kolekcija buvo pristatyta 2014 metais. Nuo to laiko ši kolekcija kasmet pristatoma pavasarį vykstančios Paryžiaus mados savaitės metu, o rudenį pasiekia parduotuves visame pasaulyje. Šiemet pirmą kartą Paryžiaus mados savaitės metu bus galima pamatyti „H&M Studio S/S 2017“ kolekcijos pristatymo šou ir iš karto po jo įsigyti kolekciją parduotuvėse bei internetu.

Kaip teigiama pranešime, „H&M Studio S/S 2017“ kolekcija moterims įkvėpta baleto grakštumo ir romantikos, kurie perteikia šios kolekcijos skleidžiamą meilės žinutę. Moteriškumas, didybė ir tradicinės technikos yra derinamos su funkcionalumu ir inovatyviomis sportinių drabužių detalėmis tam, kad būtų sukurti visiškai nauji ir modernūs deriniai.

Vyriškų drabužių klasika išskirtinėje „H&M Studio S/S 2017“ kolekcijoje atgims naujai, o sportinių drabužių detalės pabrėš skirtingų stilių skirtumus, kuriuos sustiprins sodrių spalvų galia. Kolekcijoje dominuoja laisvai krentančios medžiagos, kurios yra derinamos su plonais, antrą odą primenančiais megztiniais ir naujo modelio sportinėmis kelnėmis. „Studio S/S 2017“ kolekcija vaikams įkvėpta nuostabaus balerinų ir boksininkų gyvenimo. Balerinos kostiumėliai atrodo žaismingai, o vaizduojami juodųjų ir baltųjų gulbių piešiniai puikiai atspindi magišką baleto pasaulį. Šie vaikų drabužiai yra derinami su bokso sportine apranga, kurią kolekcijoje atspindi laisvo stiliaus megztiniai ir chalatai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją