1. XXL ilgio plaukai

Kiekviena svajojame ar bent jau kadaise svajojome apie ilgas undinėlės kasas. Užduotis nelengva, tačiau norint pasiekti šio tikslo ir užsiauginti ilgus plaukus, teks jais kur kas labiau pasirūpinti. Kad suaktyvinti plaukų augimą, naudokite vienos kosmetikos linijos priemones bei maitinamasias kaukes.

😍😍😍 #hairgoals #hair #hairideas #xxlhair

A photo posted by Ecuadorian Makeup (@cynthiamartinez_ec) on Jul 8, 2016 at 6:13am PDT

2. Blizgančios lūpos

Yra du variantai, kaip dažyti lūpas šiais metais. Vienas tokių - vos ryškesniais nei jūsų natūralios lūpos atspalvio dažais paryškinti jas dienai, taip sukuriant visiškai kasdienį įvaizdį. Kitas būdas, labiau skirtas vakarui - sunkus, matinis atspalvis su blizgučiais. Tokiam makiažui nereikės ryškinti akių.

3. Kitoks akių apvadas

Įprasta akis dažyti kontūrų, viršutinį voką apvedant grakščia linija. Tačiau 2017 m. keičiasi dažymo būdas. Galbūt tai atrodys kiek neįprastai, bet šį sezoną ryškinsime apatinį akių voką. Žinoma, toks variantas labiausiai yra tinkamas vakarui nie dienai. Tokiu atveju keisis ir kontūro spalva. Vietoje juodos naudokite blizgų, metalizuotą atspalvį.

4. Susiliejęs lūpų kontūras

Pamirškite lūpų pieštuką, o jei jo nenaudojate, tai ir šį sezoną lūpas dažykite vienu lūpdažiu. Nenaudojant pieštuko atsiranda rizika, kad dažai pratekės pro kraštelius, bet nesijaudinkite. Tarytum netyčia pratrinti lūpų dažai - 2017 m. trendas.

5. Spindinti oda

Sveikai atrodanti ir spindinti oda yra pats gražiausias dalykas. Tačiau jei negalite pasigirti tuo, visada pagelbės makiažas. Šį sezoną ir visus metus bus madingas natūralus, kasdienai tinkantis įvaizdis.

6. Blizgus kontūravimas

Šventinio įvaizdžio variantas ir alternatyva. Blizgės ne tik akių vokai, bet ir skruostikauliai. Panašiai kaip ir su veido kontūravimu, taip ir šiuo atveju, tik ryškinimui naudokite ne bronzinę pudrą, bet skaistalus su biriais blizgučiais. Jų spalva gali būti pati įvairiausia.

Glitter highlight 💋@intothegloss @glossier #highlight #glitter #makeup #glitterhighlight

A photo posted by @chanelbagscigarettedrags on Nov 17, 2016 at 3:56am PST

7. Pasteliniai plaukai

Kaip ketinate dažyti plaukus. Pakeitus jų spalvą, jūsų išvaizda pasikeičia akimirksniu. Tačiau kaip ir makiažo, taip ir analogiškai plaukų tendencija bus ganėtinai blanki ir natūrali, vos paryškinant natūralų jų grožį. Nereikia plaukų dažyti sodria spalva, pakaks pasirinkti norimą pastelinį atspalvį, taip jūsų natūraliems plaukams suteikiant sveiko blizgesio ir šarmo.

Blorange

A photo posted by Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) on Sep 23, 2016 at 1:12am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)