Tarsi ištraukti iš močiutės spintos... Greičiausiai taip daugelis atsilieptų apie batus kvadratiniu priekiu. Bet dabar kvadratinė nosis atsidūrė mados viršūnėje. Tokių batelių rasite ko ne visuose greitosios mados tinkluose, kurie žaibiškai reaguoja į tendencijų pokyčius. Šiandien kvadratanosiai dominuoja ne tik kasdienėje lauko avalynėje, bet ir skirtoje vakarėliams.

SIPA, Sipa Press/Scanpix nuotr.

Iš kasdienių madingiausiais galima vadinti trumpus aulinukus kirstu priekiu ir masyviu kulnu. Tokie avimi tiek prie sijonų / suknelių, tiek prie kelnių. Tiesa, kelnes reikėtų rinktis arba trumpinto modelio, arba jų galus užraitoti, kad nedengtų auliuko. Kitas variantas - siauros kelnės / džinsai, kurių galus galima dailiai sukišti į batų aulą.

Vida Press nuotr.

MANGO, ZARA, gamintojų nuotr.

Jei ketinate kvadratanosius avėti vakarėlyje, vienas madingesnių variantų - metalizuoto efekto oda. Žvilgus paviršius, sakytum, senamadiško modelio bateliams suteiks modernumo.

SIPA/Scanpix nuotr.

ZARA, MANGO, gamintojų nuotr.

Ne mažiau populiarus variantas yra ir įsispiriami aukštakulniai atvirais pirštais. Tokie į mados gretas pateko dar šią vasarą. Anksčiau siūlyta juos avėti prie vasariškų suknučių, o dabar - prie kokteilinės aprangos.

H&M, gamintojo nuotr.

Jeigu norisi ekstravagancijos, ieškokite šlepečių tipo batelių kvadratiniu priekiu. Madinga jų detalė - masyvus kaspinas - aprangai suteiks puošnumo. Įsispiriami vidaus patalpų bateliai stilingai atrodys prie kelnių kostiumo, pavyzdžiui, prabangaus aksominio.

H&M, gamintojo nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)