Nors tokiu oru praeivių gatvėse ne itin daug, tačiau sutikome nevieną, žmogų, maloniai nustebinusį stilinga apranga.

Be abejo, tą dieną nebuvo galima nepastebėti, kad labiausiai dominuojanti tendencija - šilta ir jauki apranga. Vieni rinkosi ilgus paltukus, pūkines striukes, o kaklus dengė šiltais ir daugybę kartų apsukamais šalikais. Tuo tarpu kiti vis dar nenorėjo atsisakyti drabužių, labiau skirtų šiltajam metų laikui, o ne dabartinėms sąlygoms.

Toks pasimetimas ir nežinojimas, kaip rengtis yra savaime suprantamas. Kai orai yra tokie nenuspėjami, o kiekviena diena mums pateikia siurprizų, natūralu, kad pasimetame ir negalime nuspręsti, koks garderobas turėtų būti matomiausioje mūsų spintos vietoje, o kokį jau galėtume paslėpti.

Visgi noras rengtis pagal sezoną išlieka. Tą galima pastebėti iš vilniečių aprangoje pasirodančių ryškių spalvų tendencijos. Spalvoti drabužiai derinami kartu su pilkais, rudais ar juodais atspalviais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)