Naujausi kūriniai skirti vakarui ir netrukus ateisiančioms šventėms. Visi jie pasižymi ir išsiskiria paprastumu ir neperkrauta prabanga.

„Žinau, jog daug kas nustebs: „ O kur angeliukas?“. Galiu atsakyti, jis niekur nedingo, jis visuomet šalia. Tačiau šįkart nusprendžiau angeliuku drabužių nepuošti, išbandyti kažką naujo. Tai tokia kolekcija, kurioje idėjų sėmiausi spontaniškai, norėjau, kad vyrautų kiek kitoks, neįprastas stilius.

Naujausiuose drabužių modeliuose spinduliuoja moteriškumas, jaukumas. Visi jie su minimalistinėmis detalėmis, pabrėžiantys tik tai, kas gražiausia moteryje“, - teigė I. Kvedarienė.

Spalvų ir modelių įvairovė

„Žinau, jog visos moterys, kurios puošiasi mano kurtais drabužiais – ypatingos, veržlios, kūrybingos ir stiprios asmenybės. Todėl tokioms ir kuriu. Naujausioje kolekcijoje dominuoja violetinė, baklažano, purpurinė spalvos. Žinoma, neapsieita ir be klasika tapusios, juodos spalvos. Artėjant didžiausioms metų šventėms ar kitai progai galėsite rinktis net iš kelių suknelių modelių: su rankovėmis, ant petnešėlių, įdomių kirpimų ir su varpelio formos sijonais. Taip pat pasidabinti bus galima kostiumėliais ir mylimais, „swarovski“ kristalais puoštais sportiniais kostiumais.

I. Kvedarienės kolekcijos modelis

Ši kolekcija skirta kiekvienai, kuri nori į kasdienybę atnešti bet dalį šventinės nuotaikos. Taip pat pabrėžti savo moteriškumą. Kiekviename drabužyje galėsite atrasti ir paprastumą, ir prabangą. Būtent tai stengiausi suderinti visuose drabužiuose. Ar tai būtų vakarui skirta suknelė, ar laisvalaikio kostiumėlis – su visais atrodysite nepriekaištingai“, - sakė kūrėja.

Įkvėpimas ir ateities planai

„Esu iš tų žmonių, kurie tik padarę vieną darbą, imasi kito. Todėl jau dabar planuoju savo pavasario-vasaros kolekcijos pristatymą. Tai būtų jau antrasis šou. Net sunku patikėti, jog laikas taip greitai bėga. Visuomet noriu stebinti savo klientes, todėl į savo kūrybą įdedu labai daug širdies, pastangų ir darbo. Viliuosi, jog tai įžvelgs ir kiti.


Išgrynintos idėjos, kokybė ir originalumas – mano moto. Ir toliau planuoju nesustoti, kurti ir stebinti. Žinau, jog ir moterys pasipuošusios šiais naujos kolekcijos kūriniais bus maloniai nustebintos ir apipiltos komplimentais. To joms ir linkiu. Nebijokite būti kitokios ir pastebėtos“, - šypsodamasi pokalbį baigė Indrė.

Naujausios kolekcijos drabužiai jau prekyboje.

Galerija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)