1. IŠSKIRTINIS PALTAS

Žiema jau ne už kalnų. Ar žinote, kokį paltą vilkėsite ateinantį sezoną?Jeigu ketinate įsigyti naują modelį, būtinai rinkitės kuo ryškesnio atspalvio. Jis gali būti labai paprasto, minimalistinio dizaino, be jokių išskirtinių detalių ar puošybos. Žiemą dominuos spalvos, o būtent paltas taps viso jūsų įvaizdžio vinimi.

2. MEGZTINIS-SUKNELĖ

Arba megzta suknelė. Ilga, siaura, kūno linkius išryškinanti suknelė puikiai tiks kasdienai ir išeigai. Vienspalvis modelis taps vienu iš universaliausių jūsų garderobo rūbų. Variantas ne tik jaukus, bet ir suteikiantis galybę derinimo būdų. Ją galima vilkėti tiek prie pėdkelnių, ilgaaulių, rokeriškų aulinukų, aukštakulnių storesniu kulnu, sportinės avalynės, tiek... derinti su siauromis kelnėmis ar džinsais.

3. ŽAISMINGA AVALYNĖ

Nenorinčioms ryškių drabužių, puikiausia alternatyva gali tapti avalynė, o ji būsimą sezoną bus žaisminga ir meniška. Rinkitės blizgią, dekoruotą raštais, dengtą laku ar ryškiaspalvę. Pamirškite taisyklę, jog aprangoje turi būti tarpusavyje derantys elementai. Tikrai nereikia prie tokių batų derinti rankinės ar kitų aksesuarų. Juk taisyklės yra tam, kad jos būtų laužomos!

4. PONČAS

Nors mūsų žiemos būna šaltos ir tokio tipo rūbas gali tarnauti ne praktiškai, o veikiau kaip aksesuaras, tačiau pončas gali tapti gera alternatyva pakeisti atsibodusį šaliką, kaklo movą ar skarą bei užmaskuoti nepageidaujamus figūros trūkumus (pilvuką, krūtinę, taliją).

5. KLASIKINĖ EILUTĖ

Regis, nieko neturėtų stebinti tokia tendencija, kuri itin dažnai kartojasi nepaisant to, ar atėjo šiltasis, ar šaltasis metų sezonas. Ko gero, tai nepamainomas klasikinio stiliaus rūbų komplektas, kurio dizaineriai neatsisako jau kurį laiką. Rekomenduojama įsigyti kelnes ir švarką, pasiūtus iš vienodo ar bent jau panašaus rašto ir spalvos audinio. Kaip jis atrodys - jūsų valia, tačiau rinkitės tą kostiumėlį, kuris jums galėtų tarnauti nevieną sezoną. Madingas kelnių siluetas - šiek tiek platėjančios į apačią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)