M. Meaweather motina Dee Lewis savo „Facebook“ paskyroje paviešino drabužių kūrėjos pasiūtos išleistuvių suknelės nuotrauką.

Tiesa, suknele šį rūbą vargiai pavadinsi – tai atsainiai susiūtos permatomų audinių atraižos, dekoruotos pigiais netikrais perlais ir papildomomis baltos spalvos skiautėmis su kutais.

„Dizainerė paskambino mano dukrai išleistuvių išvakarėse ir paprašė atvykti atsiimti suknelę. Jau buvau sumokėjusi 100 dolerių (90 eurų) avansą, tad reikėjo išmokėti ir likusią 200 dolerių (180 eurų) dalį. Ar buvau teisi prašydama grąžinti man sumokėtus pinigus?“ – savo bičiulių socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje klausė D. Lewis.

Moteris paaiškino, kad už 300 dolerių (270 eurų) kūrėja jos dukrai pažadėjo „gražią išleistuvių suknelę“, tačiau prašė visiškos kūrybinės laisvės. Tad iki paskutinės akimirkos abiturientė nežinojo, ką vilkės per išleistuves, kurios JAV laikomos viena didžiausių ir pompastiškiausių jaunų žmonių švenčių.

Nenuostabu, kad išvydusi rezultatą jauna mergina nesutvardė savo emocijų ir ėmė svarstyti apie nedalyvavimą šventėje.

Visa laimė, istorija baigėsi laimingai ir ilgai ašarų lieti jaunai merginai neprireikė – per išleistuves ji vilkėjo bičiulės paskutinę akimirką paskolintą suknelę.
Suknelė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)