A. Kuzmickaitę galima vadinti tikra drugelių karaliene, kadangi jos kūrybinis braižas yra neįsivaizduojamas be šio simbolio. Skiriamuoju prekės ženklo motyvu tapęs drugelis dizainerę lydi nuo pat pradžių, o mėginančių kopijuoti jos išskirtinius drabužius su laiku atsiranda vis dažniau.

Ko gero, posakis „batsiuvys be batų“ šiai dizainerei netinka. Peržiūrint Agnės įvaizdžių kaitą, galima pastebėti, kad ji mielai renkasi dėvėti savo pačios kurtus drabužius. Tiek lankantis renginiuose, tiek asmeniniame gyvenime A. Kuzmickaitė išlieka subtili, ištikima minimalistiniam stiliui ir paprastumui. Nors moteris pirmumą teikia juodiems rūbams, tačiau laikas nuo laiko asmeninį garderobą paįvairina bei ryškiomis spalvomis, kurių ypatingai nevengia dizainerės vyras ir muzikos atlikėjas Saulius Prūsaitis.

Žinoma pora sugeba darniai derinti tarpusavio aprangą ir nelikti nepastebėtais. Be abejo, tai - Agnės nuopelnas. Ryški kūryboje, subtili ir elegantiška - gyvenime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)