1. ŠIEK TIEK ODOS

Jei laukia vakarėlis, nebūtina gundymo elementų kurti suknelės trumpumu ar iškirpte. Ne mažiau seksualiai atrodo prigludusi suknelė apnuogintais pečiais. Baiminatės, kad po tokia liemenėlė be petnešėlių nepadės? Tuomet rinkitės drabužį ilgomis rankovėmis, bet ties pečiais iškirptu audiniu. Beje, į madą grįžo suknelės ir palaidinės tik su viena rankove.

Suknelės H&M, gamintojo nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

2. ŠIEK TIEK VYRIŠKUMO

Kontrastingi deriniai gali atrodyti geidulingai, tad įsigykite vieną kitą vyrišką drabužį ir derinkite jį su moteriškais akcentais. Šiam rudeniui puikiai tiks griežtas klasikinis švarkas ir kelnės, suvarstomi vyriško tipo plokščiapadžiai bateliai, ilgi klasikiniai marškiniai ar peteliškė.

Kostiumai H&M, gamintojo nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

3. ŠIEK TIEK PASLAPTIES

Gundantis drabužis gali būti ir visiškai uždaras, svarbu - pabrėžiantis figūrą. Prigludusi suknelė atrodys seksualiai neta tada, kai iškirptė bus aukštu kaklu ar kuklute iškirpte. Dramatiškumo suteiks sodri audinio spalva, aukštakulniai ar fatališkas makiažas.

Suknelės ZARA, MANGO, H&M, gamintojų nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

4. ŠIEK TIEK ROMANTIKOS

Prisiminkite perregimus audinius. Tiesa, nuo-iki peršviečiamas sijonas ar kelnės nepaliks geriausio įspūdžio. Tačiau drabužis su nėrinių ar permatomų audinių įsiuvais - visai kas kita. Toks atrodys subtiliai, bet viliokiškai.

Suknelės ZARA, MANGO, gamintojų nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

5. ŠIEK TIEK GRUBUMO

Odiniai drabužiai - dar vienas būdų, kaip sukurti gundantį įvaizdį. Deja, odinė apranga neretai gali atrodyti vulgariai, dažniausiai taip nutinka, nes odos elemento yra tiesiog per daug. Pavyzdžiui, odinis kelnių kostiumėlis greičiausiai kurs pigumo įspūdį. Verčiau rinkitės tik vieną odinį drabužį - suknelę, palaidinę, sijoną arba kelnes. Pirmenybę teikite švariems, išgrynintiems siluetams ir klasikai.

Suknelės ZARA, MANGO, gamintojų nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.