MODERNU

Šio derinio pagrindinis elementas - metalizuotos odos sijonas, suteiksiantis įvaizdžiui modernumo. Neperkraukite derinio spalvomis ir raištais, pakaks sijono teikiamo blizgesio. Lai dominuoja juoda, balta ir pastelinės spalvos. Jei norisi įmantrumo, įsigykite lakuotos odos aulinukus, jie neužgoš žvilgančio sijono, bet pagyvins aprangą.

La Presse/Scanpix nuotr.


Drabužiai ir aksesuarai: ZARA, MANGO, gamintojų nuotr.

NEUTRALU

Tai kasdienai tiksiantis derinys: patogu, per daug nekrinta į akis, bet šiuolaikiška. Įvaizdžio pagrindas - prigludę džinsai ir jaukus megztinis. Pagyvinkite aprangą subtiliais papuošalais, faktūriškais paviršiais, o spalvinę gamą išlaikykite neutralią, pavyzdžiui, žemės atspalvių.

Vida Press nuotr.


Drabužiai ir aksesuarai: MANGO, ZARA, LINDEX, gamintojų nuotr.

SPORTIŠKA

Sportinis stilius persikėlė ir į rudens bei žiemos tendencijas. Sportinės kelnės, marškinėliai (su skaičiais, juostomis ar užrašais), džemperiai - pasak stilistų, visa tai turėti privalu. Tačiau šį kartą nevilkėkite nuo galvos iki kojų sportiškai, tegul madingų aulinukų atsvara tampa vienas kitas elegantiškas drabužis, pavyzdžiui, kiulotų tipo kelnės. Nebijokite ryškių akcentų, metalizuoto efekto bateliai - šaunus pasirinkimas.

Vida Press nuotr.


Drabužiai ir aksesuarai: ZARA, MANGO, LINDEX, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)