„Victoria's Secret“ modelis, „Dior“, „Chanel“ bei kitų mados namų veidas, K. Jenner - ne naujokė mados pasaulyje. Tačiau nemažiau nei apie pasiekimus kalbama ir apie jos aprangos stilių, o kiekvieną dieną žiniasklaida mirga nuo gausybės K. Jenner nuotraukų.

Tad, kur slypi jaunosios Kardashian šeimos narės gero stiliaus paslaptis?

Kasdienai K. Jenner renkasi paprastus, „model off duty“ stiliaus drabužius. Tai yra: juodi arba mėlyni skinny džinsai aukštu liemeniu, juodas odinis "biker" tipo švarkas, aulinukai stambesniu kulnu, mini rankinė bei grafiniais piešiniais marginti marškinėliai.

Kitas variantas - vilkėti kasdienius drabužius, tačiau juos derinti kartu su kitokio stiliaus apranga. Tai gali būti blizgi odinė striukė, perregimi aukštakulniai, išskirtinės kelnės ir pan. Svarbiausias akcentas turėtų būti 1 ar 2 tarytum nederančio stiliaus drabužių maišymas tarpusavyje.

#KendallJennerStyle #KendallJennerStreetStyle #KendallJennerPhoto

A photo posted by 21/12/16 (@kendall.stylee) on Jan 4, 2017 at 8:54am PST

Vakarinei ar proginei aprangai, K. Jenner renkasi drąsius sprendimus. Panašu, kad mergina anaiptol nesigėdija savo kūno ir stengiasi jį pabrėžti atvirisa, bet jokiu būdu ne vulgariais drabužiais. Modelis vadovaujasi paprastu principu: jei suknelė uždara - makiažas ryškus, jei atvira - subtilus. Be to ji laikosi taisyklės „mažiau yra daugiau“. Tad vakarinėje aprangoje dominuoja arba tik iškirptė, arba tik skeltukas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)