Tačiau šis išskirtinės išvaizdos stilingas aštuoniasdešimtmetis sulaužė nusistovėjusius kanonus. 2015 metais Kinijos mados savaitėje debiutavęs aktorius ir pantomimos meistras Wangas Deshunas įrodė, kad išmėginti naujus dalykus niekada nėra per vėlu.

Wangas Deshunas
Vida Press nuotr.

Nors dažniausiai dizaineriai kuria drabužius jauniems ir liekniems, tačiau nereikėtų užmiršti ir vyresnio amžiaus ar apkūnesnių žmonių. Juk stilingai rengtis nori visi, tačiau tokia proga suteikiama tik tam tikros išvaizdos žmonėms.

W. Deshunas madų šou pasirodė ne prasčiau nei podiumu žengę jaunuoliai, o elegantiški apdarai jam tiko idealiai. Puikios fizinės formos – aukštas ir raumeningas vyras kiekvieną dieną sportuoja ir reguliariai plaukioja. Taip leisdamas sau nesuglebti ir neprarasti atletiško kūno. Įdomu tai, kad į sporto salę pradėjo vaikščioti būdamas tik 50-ies.

Po pasirodymo jis sulaukė viso pasaulio susižavėjimo ir per vieną naktį tapo interneto sensacija, todėl jį dabar vadina karščiausiu Kinijos senoliu.

„Svarbiausia yra jūsų protas, o ne kiek jums metų. Amžių nulemia gamta, o proto būseną – patys“, - drąsindamas visus siekti savo svajonių kalbėjo W. Deshunas.

Vyras pažada, kad jį dar ne kartą išvysime madų renginyje. Artimiausiuose planuose – Milano mados savaitė. Pasirodo, viskas yra įmanoma, kai labai nori.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)