Pasirodo, net Beyonce per savo vestuves neatrodė visiškai taip, kaip ji save įsivaizdavo per didžiąją dieną. Jos mama Tina Knowles (dabar Lawson), sukūrusi suknelę, kurią vilkėdama jos dukra ištekėjo už Jay Z, šou „Today“ prisipažino, kad dainininkė nebuvo šimtu procentų patenkinta pūsta suknia be petnešėlių, kurią galima pamatyti atlikėjos dainos „I Was Here“ vaizdo klipe, koncerto „Young Forever/Halo“ vaizdo įraše ir vizualiniame albume „Lemonade“.

Jay-Z ir Beyonce

Taigi, ką gi tuomet daryti dirbančiai merginai? Kitaip tariant, jei jau Beyonce su viskuo nesusitvarkė, kokias galimybes tai padaryti turi visos likusios nuotakos?

Cynthia Smith po beveik dešimties „Vogue“ mados skyriuje praleistų metų, kur išlavino savo akį, ir nesuskaičiuojamų vestuvių, kuriose teko atlikti pareigingos pamergės vaidmenį, C. Smith nusprendė pradėti vestuvių stilistės verslą. Dabar ji dirba su nuotakomis ir stengiasi suformuoti jų asmeninį stilių visiems renginiams, pradedant sužadėtuvių vakarėliu ir baigiant vestuvėmis. Ji rūpinasi nuotakos išvaizda nuo galvos iki kojų.

Vida Press nuotr.

Čia C. Smith atrinko dešimt didžiausių klaidų, kurias daro būsimos nuotakos artėjant vestuvėms ar savo didžiąją dieną bei pataria, kaip derėtų jų išvengti.

1. Pasirinkite temą

Nesistenkite nuveikti visko, verčiau nuspręskite, kokią istoriją norite papasakoti ir laikykitės savo sumanymo. Pasirinkite papuošimus ir drabužius, kurie padės sukurti atmosferą, atspindinčią jūsų ir jūsų mylimojo asmeninį stilių. Sukurkite vestuvinių idėjų lentą su įkvepiančiais vaizdais, kuri padės perteikti savo viziją kitiems. Iš anksto informuokite savo svečius apie temą, kad visi jaustųsi plano dalimi.

2. Renkitės sau ir atrodykite savimi!

Nepersistenkite su plaukais ir makiažu. Auksinė taisyklė: jokių laku supurkštų garbanų, milžiniškų šukuosenų ir blizgančių akių makiažų. Tiesiog išryškinkite savo natūralius bruožus ir parodykite savęs pačios gražiausią versiją. Ir niekada nesirinkite tokios suknelės, kuri padarys kažką laimingu, bet ne jus. Tai – jūsų diena!

3. Atsisakykite konformizmo

Išdrįskite pasakyti „ne“ šabloninėms nuotakų suknelėms. Jūsų pamergės yra jūsų vestuvių dalis, tad jos turėtų atrodyti taip pat žavingai. Parinkite kiekvienai pamergei tokią spalvą ir modelį, kad ji jaustųsi gerai, o ne vieną joms visoms tinkančią suknelę.

4. Žiūrėkite etiketes

Poliesterio nėriniai ir viskozė nuotakų rinkoje tiesiog valdo, tad išlikite budri!

5. Aksesuarai neturėtų būti neapgalvoti

Jeigu jūsų pamergės geriau jaučiasi ilgomis rankovėmis, prie jų suknelių parinkite nėrinių pelerinas ar šventinius švarkelius.

6. Pasirinkite spalvą

Nebijokite per svečių sutikimą ar vakarienę vilkėti kažką spalvoto. Tai suteiks jūsų nuotraukoms įvairovės, be to, tą suknelę galėsite apsivilkti dar kartą. Patikėkite, dėl to niekas nepamirš, kad jūs esate nuotaka!

7. Valgykite!

Nenumeskite per daug svorio. Paprastai artėjant vestuvėms nervai pagreitina medžiagų apykaitą. Kai susižadate, susidarykite grožio ir kūno rengybos programą ir laikykitės jos iki pat didžiosios dienos. Nepamirškite, kad valgyti reikia ir vestuvių dieną. Tai dažniausia klaida, kurią padaro visos nuotakos, užmiršdamos pasirūpinti savo maisto racionu.

8. Nuotraukose stenkitės atrodyti kuo natūraliau

Pačios gražiausios nuotraukos neatrodo tarsi reklaminė fotografija. Išsitraukite senąsias žurnalų „Vogue“ nuotraukas – jos įkvėps ir suteiks kryptį – ir pasidalinkite jomis su savo fotografu.

9. Išprakaituokite

Vestuvių rytą būtinai pasimankštinkite, net jeigu tai bus tik jogos pratimai su savo pamergėmis. Nuveikite kažką aktyvaus, kad prieš didžiąją šventę nuramintumėte savo nervus.

10. Tai jūsų diena – tegul ji bus jūsų!

Gėlių karūnos puikiai žiūrisi sodo aplinkoje, tačiau ne paplūdimyje. Nesivaikykite madų, rinkitės klasiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)