ĮDOMIOS DETALĖS

Tai gali būti paprastas vienspalvis megztukas ar klasikinio stiliaus marškiniai. Tačiau šalia tokių visada verta turėti dar vienus panašius, tik turinčius vieną kitą netikėtą ir originaliai atrodančią detalę. Šį sezoną madingi raukiniai, metalizuoto spindesio sagos, siuvinėjimai arba išilgintos proporcijos. Tokie akcentai sudarys įspūdį, kad rūbas yra vienetinis ar pirktas iš mažmeninės parduotuvės.

Zara, gamintojų nuotr.

KITOKIOS MEDŽIAGOS KELNĖS

Bent trumpam pamirškite įprastus džinsus ar juodas kelnes. Įsigykite tą modelį, kurio anksčiau galbūt nedrįsote matuotis. Rinkitės zomšą, velvetą ar odą, o galbūt tiesiog vietoje vienos spalvos - raštus. Faktas tas, kad saikingo spindesio turinčios kelnės atrodo brangesnės.

Zara, gamintojų nuotr.


RYŠKUS PALTAS

Tegul jis tampa pagrindiniu jūsų garderobo akcentu. Kuo įdomesnio dizaino, tuo geriau. Paltas gali būti su spalvota kailio apykakle, antsiuvais, maxi ilgio, oversized tipo. Jeigu paltukas ryškių spalvų, tuomet prie jo derinkite kiek nuosaikesnio stiliaus ir kolorito aprangą. Tačiau jei tenka spręsti pasirinkimo dilemą tarp paprasto ir originalesnio stiliaus palto, geriau suveiks pastarasis variantas, kadangi jis visam jūs garderobui pridės papildomos vertės.

Mango, gamintojų nuotr.

GEOMETRINIAI PAPUOŠALAI

Minimalistiniai ir asketiško, gal net griežto stiliaus. Svarbiausia, kad jie būtų vienspalviai, aukso, vario ar sidabro atspalvio, nemaišomi kartu su kitomis dekoro detalėmis ar pigiais blizgučiais. Tokie auskarai ar koljė tiks prie bet kokio stiliaus aprangos. Jei jūsų drabužiai ryškūs, nebijokite prie jų derinti metališkai spindinčių papuošalų.

Mango, gamintojų nuotr.

KLASIKINĖ AVALYNĖ

Šiek tiek aukštesniu kulnu, vienspalvė ir iš kokybiškos odos. Atkreipkite dėmesį, kad ji būtų paprasto dizaino, be papuošimų. Be abejo, batai jums tarnaus ilgiau, jei ją tinkamai prižiūrėsite, ypatingai šaltuoju metų laiku. Tvarkinga, švari ir spindinčios odos avalynė pagerina kiekvieną garderobą.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)