1 žingsnis – atnaujintas šveitimas

Žiemą kūno oda praranda drėgmę nuo staigių temperatūros skirtumų, centrinio šildymo ir per mažo vandens vartojimo. Tavo tikslas šveičiant odą yra nušveisti negyvąsias odos ląsteles, nepažeidžiant drėgmės balanso ir „įjungti“ odos paviršiuje drėkiklių (kūno kremų, losjonų) pasisavinimą.

Tam puikiai tiks cukraus pagrindo šveitikliai. Cukrūs kartu su natūraliais aliejais, esančiais šveitikliuose, puikiai drėkina net pačią sausiausią odą. Druskos pagrindo šveitiklius, padedame į lentynėlę laukti šiltesnių orų.

Dažnumas: kūno odą rekomenduoju šveisti vieną kartą per savaitę.

2 žingsnis – žieminis drėkinimas-maitinimas

Kuo ypatingi kremai, kuriuos turėtum naudoti žiemą? Išskirtiniai yra ne kremai, bet metas, kuriuo turi juos naudoti. Po rytinio dušo tepk maitinančius kremus, kūno sviestus.

Nori atrodyti ypatingai skaisčiai švytinti? Pabandyk kūno kremus turinčius perlų ar aukso dulkių, tuomet oda ir be vasarinio įdegio įgaus karališką švytėjimą. Vakare odą drėkink losjonais, anticeliulitiniais geliais ir kitais daug drėgmės turinčiais kremais.

Taigi, kad žiemos šalčiai nepakenktų kūno odai, darome taip: drėkiname naktį, o maitiname ryte.

3 žingsnis – kraujotakos aktyvinimas

Kaip rašoma pranešime, šaltuoju sezonu sumažėja fizinis aktyvumas, todėl odos aprūpinimas krauju taip pat sumažėja. Aptempti rūbai, o ypač džinsai, per šalčius prisiglaudę prie mūsų odos, įtakoja kraujotakos pablogėjimą odoje. Išjudinti ją, padidinti odos elastingumą ir suaktyvinti kolageno, kuris yra odos struktūros pamatinė dalis, sintezę padės anticeliulitinis ar stangrinamasis kūno masažas.

Profesionaliai atliktas masažų ciklas žiemos metu išskleis gražiausias tavo kūno odos savybes.

Dažnumas: masažais mėgaukis du kartus per savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)