1. Akcentuok kairiąją veido pusę

Dauguma žmonių mano, kad jie žino savo gražiąją pusę. Tačiau pasak mados fotografės Garance Dore ir mokslinių tyrimų, dažniausiai kairioji mūsų pusė atrodo patraukliau.

3. Fotografuokitės visu ūgiu ir žemu kampu

Pasak mados tinklaraštininkės Chriselle Lim, fotografuojantis žemu kampu sukursite optinę iliuziją ir atrodysite gerokai aukštesni.

4. Šiek tiek pasuk galvą

Vos pasukus galvą šonu atrodysite kur kas gražiau nei žiūrėdami tiesiai į objektyvą. Priežastis paprasta – taip fotografuojantis išryškinami jūsų skruostikauliai ir veido profilis.

5. Sėdint fotografuokitės iš viršaus

Jeigu sėdite, paprašykite fotografo, kad jus fotografuotų iš viršaus. Tą akimirką nepamirškite kilstelti galvos ir žvilgtelti tiesiai į kamerą. Taip jūsų veidas atrodys proporcingesnis ir dailesnis.

7. Keli patarimai, kad jūs atrodytumėte atsipalaidavę:

- Užmerkite akis
- Giliai įkvėpkite
- Atsimerkite prieš fotografuojant
- Šypsokitės

8. Kad šypsena būtų nepriekaištinga, liežuvį priglauskite prie gomurio
9. Žvilgtelėkite į šviesą

Pasižiūrėjimas į šviesą dar prieš jus nufotografuojant, padės išvengti išsiplėtusių akių vyzdžių. Taip jūs išvengsite „raudonų akių efekto“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)