Jeigu turite siaurus pečius… išbandykite marškinėlius su apvalia kaklo linija

Merginos ir moterys, kurių viršutinė kūno dalis yra gležna, turėtų rinktis marškinėlius, kurių iškirptė eina ties raktikauliais. Apvalus ir uždaras kaklo iškirpimas nukreips dėmesį nuo jūsų pečių, ir jūsų viršutinė kūno dalis atrodys proporcingesnė.

Jeigu turite plačius pečius… išbandykite marškinėlius su kastuvo formos iškirpte

Tos merginos ir moterys, kurių viršutinė kūno dalis yra atletiška, atvirkščiai, turėtų dairytis marškinėlių su atviresne iškirpte. Tokie marškinėliai švelniai kris nuo jūsų pečių ir sukurs moteriškesnį siluetą.
Marškinėliai

Jeigu turite didelį biustą… išbandykite subtilią iškirptę

Viena, ko turėtų vengti putlia krūtine apdovanotos moterys, yra uždara iškirptė (būtent tai sukuria nepageidaujamą vienos didelės krūties vaizdą). Vietoj jos reikėtų rinktis moterišką dekoltė, kuri išryškintų jūsų raktikaulius. Tačiau stenkitės, kad tokia iškirptė atidengtų tik patį tarpelio tarp krūtų viršų.

Jeigu turite mažą biustą… išbandykite marškinėlius su kišenėlėmis

Tokios ryškios detalės kaip raštuotos kišenėlės gali šiek tiek trukdyti, jeigu turite nemažą krūtinę. Tačiau jos itin tiks mažų krūtų savininkėms. Tiesą sakant, strategiškai prisiūta kišenėlė ar tinkamai išdėstytas užrašas gali sukurti iškilumų iliuziją.
Marškinėliai

Jeigu turite smėlio laikrodžio figūrą… išbandykite prigludusius marškinėlius

Šiuo atveju jums mažiausiai reikėtų laisvo kirpimo marškinėlių, kurie pridėtų dar daugiau nepageidaujamos apimties jūsų figūrai. Išryškinkite savo išlinkimus prigludusiais marškinėliais, sukištais į kelnes ar sijoną aukštu juosmeniu. Jums taip pat tiktų aukšta apykaklė, nes aptempti marškinėliai gilia iškirpte gali netikti kasdieniam nešiojimui.
Marškinėliai

Jei esate smulki… išbandykite į mazgą surištus marškinėlius

Tai dar vienas stiliaus triukas. Smulkesnio sudėjimo moterys žino, kad pernelyg daug audinio gali išpūsti figūrą, taigi venkite ilgų, tunikas primenančių marškinėlių ir rinkitės trumpesnius siluetus. Kadangi trumpos palaidinės gali atrodyti kaip dėžutės, paprastų, siaurų marškinėlių apačią ties juosmeniu suriškite į mazgą – tai suteiks jūsų figūrai išraiškingumo. Štai ir viskas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)