Mados kūrėjai 2016-2017 m. žiemos tendencijoms jau pateikė savo sprendimą. Madingi masyvūs, pūsto silueto paltai, neretai esantys ryškių spalvų (nuo žalios iki rožinės), klasikiniai militaristinio ar dažyto kailio modeliai.

„Zara“, gamintojų nuotr.

Tačiau nemėgstančioms ilgų ir kojas dengiančių paltų, dizaineriai pasiūlė kitą išeitį - mažą, pūsto silueto striukę. Ji gali būti tiek su gobtuvu, tiek be jo, o spalvos varijuoti nuo sintetinių atspalvių, subtilių tonų iki sidabro ar aukso.

„Bershka“, gamintojų nuotr.


„Mango“, gamintojų nuotr.

Prie tokio modelio striukių geriausiai tiks kasdienai ir laisvalaikiui tinkanti apranga. Svarbiausias kriterijus - patogumas ir funkcionalumas.

Žinoma, neverta pamiršti ir keleto stilingų akcentų, jūsų garderobui suteiksiančių įdomumo.

Avalynė:

Ji gali būti ilgaaulė, su kulniuku, puošni ar visai paprasta. Madingiausi šio sezono pasirinkimai būtų paprasto dizaino ilgaauliai jojiko batai, aksominiai siuvinėti ar vienspalviai grubūs aulinukai.


„Mango“, gamintojų nuotr.


„Zara“, gamintojų nuotr.

„H&M“, gamintojų nuotr.


Džinsai:

Tokią avalynę derinkite prie skirtingų stilių džinsų. Tai gali būti klasikiniai džinsai iš tamsaus denimo, siauri, daliai prigludę arba laisvesnio silueto, dekoruoti siuvinėjimais ir kitomis originaliomis detalėmis. Pastarieji visdar išlieka aktualūs ir šį sezoną.


„H&M“, gamintojų nuotr.


Sijonas:

Jeigu norite moteriškesnio varianto, o džinsai jums tapo per daug įprastu pasirinkimu, tuomet juos pakeiskite į sijonus. Susiaučiami mini sijonai su metalo detale - žiemos madingiausias.


„Mango“, gamintojų nuotr.

Megztinis:

Elegantiškas ar jaukus sportinio stiliaus megztinis - jūsų pasirinkimas. Tačiau ieškokite to, kuris išsiskirtų viena kita netikėta detale. Tai gali būti asimetriškumas, raišteliai, užrašai, išilgintos rankovės ir pan.


„Zara“, gamintojų nuotr.

.
„Bershka“, gamintojų nuotr.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)