Tinkamos spalvos pasirinkimas perkant drabužius – viena iš temų, kurias per DELFI Gyvai konferenciją aptarė stilistė, DELFI Stilius kanalo ambasadorė Agnė Gilytė.

„Ar spalva jums tinka, tikrinkite tik natūralioje šviesoje. Stebėkite, kaip spalva reflektuoja jūsų veidą. Yra spalvos, kurios iškart išryškina tokias smulkias problemas kaip išryškėję veido kapiliarai, patamsėję paakiai“, – per konferenciją žiūrovams pasakojo stiliaus ekspertė.

Netinkamas drabužių atspalvis, anot A. Gilytės, jūsų odą gali vizualiai paversti pilkšva ar net žalsva – kitaip tariant, pakeisti odos spalvą į blogąją pusę.

Jums tinkanti spalva turėtų suteikti veidui gyvybingumo, švytėjimo. Turėtų gražiai derėti su akių ir plaukų spalva, paryškinti jų natūralų grožį.

Nors kalbama, kad juoda spalva tinka visiems ir visoms progoms, A. Gilytė sako, kad tai - ne visai tiesa.

„Juoda spalva – išdavikė, kuri parodo, kad miegate mažai ar dirbate per daug. Ji išduos net tai, kad ar tądien užsidėjote per mažai makiažo. Ši spalva taip pat išryškina raukšleles, patamsėjusius paakius. Juodai spalvai vienareikšmiškai reikia atlikti „namų darbus“. Tačiau jei juos atliksite, atrodysite fantastiškai“, – sakė stilistė.

Daugiau naudingų patarimų išvysite vaizdo įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)