Kaip tik šią savaitę vykusiuose projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavimuose aktorė Indrė Stonkuvienė buvo pasipuošusi įspūdingomis, gėlėmis dekoruotomis, ilgomis pirštinėmis. Šių pirštinių kūrėja Kristina Valančiūtė džiaugėsi, kad jos sumanymą įgyvendino ir jas pagamino „Godi deco“.

„Kuriamus įvaizdžius visada padiktuoja vidinis jausmas ir emocija. Indrė apdovanota gera aura ir moteriškumu. Atliekama daina – grubesnė, reikalaujanti aštresnio įvaizdžio, tad niekas neabejojo, kad odos detalių turi būti, bet tuo pačiu norėjosi išlaikyti moteriškumą, jautrumą bei sukurti sceninę prabangą. Pirštinėms naudota plonytė, kokybiškai išdirbta natūrali juodos spalvos oda, kiek storesnė ir grubesnė vyšninė ir juoda – gėlėms, o žalia – lapeliams, kurie pritvirtinti svarovskiais“, - apie I. Stonkuvienės pirštinių kūrimo procesą pasakojo Kristina.

Kūrėja atskleidė, kad šių ištaigingų pirštinių kaina siekia net 500 eurų. Tokio brangumo pirštinių, kokiomis pasipuošė Indrė Stonkuvienė, ko gero, neturėjo dar nei viena Lietuvos žvaigždė.

„Moteris privalo turėti keletą pirštinių: ypatingai šiltų su natūraliu kailiu, natūralios odos ir išskirtinai puošnių“, - apie pirštinių svarbą moters garderobe kalbėjo stilistė K. Valančiūtė.

DELFI Stilius pasidomėjo, prie ko reikėtų derinti šį vieną svarbiausių žiemos aksesuarų ir ar išvis jas reikia derinti.

Ištaigingų pirštinių kūrėja neslėpė, kad šiais laikais pirštinių įvairovė stebina, tad jas derėtų derinti ir rinktis pagal savo drabužių stilių. Tačiau derinti prie rankinių ar batų vis dėlto neverta. „Geriau tegul tai būna garderobo akcentas, prikaustantis dėmesį ir sukuriantis išskirtinumo įspūdį“, - pridūrė kūrėja.

Na, o šį sezoną stilistai siūlo rinktis kailinės pirštines, o dar geriau – ryškias ir spalvotas.

„Nederinkite jų tik prie kailinių kepurių ar kailinių, nes gresia perspausti ir atrodyti neskoningai, tačiau galimos ir išimtys. Tad pasitikėkite savo geru skoniu, derinkite subtiliai prie turimų drabužių, o, svarbiausia, keliaujant iš namų jų nepamirškite“, - kalbėjo Kristina.

Pasiteiravus, koks dar aksesuaras be pirštinių yra svarbus šiuo šaltuoju sezono metu, stilistė patarė rinktis šaliką: „Svarbu šalikas ar kailinė mova, kurie šaltuoju metu šildo ir puošia. Šiuo metu kepurė neužima pirmos vietos, ji nusileidžia šalikui, nes dauguma mūsų viršutinių drabužių turi gobtuvus, kurie puikiai pakeičia pastarąsias“.

K. Valančiūtė taip pat patarė moterims kitais metais susitvarkyti savo drabužines. „Siūlyčiau susitvarkyti spintas, derinti drabužius, specialiai madingų nepirkti, tiesiog pakeiskite susidėvėjusį mėgstamą rūbą nauju. Aklai nesekite mada, geriau kurkite savo stilių, improvizuotai derinkite turimus ir būkite laimingos, kūrybingos ir žavios. O jei tikrai norisi kažko naujo, tai paieškokite kokybiškų ir išskirtinio kirpimo drabužių, o ne masinės pigios klastotės“, - linkėjo įvaizdžio specialistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (269)